1. 167 gün 18 saat 20 dakika kalmış sınavdır.ben burada bu başlığı açarken beni eleyen rakiplerim umarım sınav günü uyanamazsınız.burada bunu okuyan rakiplerim ise sizi seviyorum.
  2. sezgi
  3. ygs ye çalışan youser lara matematik konusunda yardımcı olabilirim. kızıllandırmanız yeterli olacaktır.

    bir şakayı tekrarlayınca bence suyu çıkıyor. ilk şaka bile artık güldürmemeye başlıyor. komik değil yani.
  4. ygs lys matematik sorularınızı yanıtsız bırakmayacağım kazıkçı etkinlik.
  5. korkmayin. anladigim kadariyla acik uclu soru filan geliyormus. korkacak bir sey yok. gecis doneminde sorular kolay olur. sorulari zor sorup halkın tepkisini almak istemezler. bak bizim yeni sistemde notlar nasıl da yukseldi, derler. bu durum da ortalama ve ortalamanın altinda çalışmış olan öğrenciye yarar.
  6. ygs ve lys ye çalışan youserlara matematik konusunda yardımcı olacaklara soru soracak olan ergenlere yardımcı olabilirim.
  7. ne matematikçiler varmış be.

    tekrardan girmeyi ilk defa bu sene düşündüğüm sınavdır. kesin vazgeçerim ama. ne gerek var şimdi...
  8. matematik basit gelmeye başlarsa odtü matematik gerçekten sağlamdır. hakkıyla çözüp de sınavı hatasız yapmayan kimse yoktur. ancak 3. veya 4. kaynak olarak kullanılmalı.
  9. istediğim bölümü 0.02 gibi komik bir kusuratla kaçırınca altına pişman olacağım bölümler yazmadığımdan mezuna kaldım. ygs ye şu kadar gün kaldı diyerek kendimi geçen yıl da kasmadım bu yıl da kasmiyorum. önemli olan lys sözü bir mit değil gerçektir efendim, ygs nin kölesi olmayın.

    şimdiden mezuna kalacağım falan da demeyin, lys1 e girmeye on dakika kala elimden formül kitabını bıraktım, bir toplam çarpım konusundan soruyu da cebe attım.

    yarışmacı arkadaşlara başarılar, direniyoruz. (tm'yim)
  10. başvuru tarihleri 4-18 ocak tarihleri arasında belirlenen ve ücreti 60 TL olan sınav. kılavuz