1. yazıların büyümesi, gece modunun kalıcı olması, sol frame ile ilgili düzenlemelerde gittikçe gelişen bir eklentidir. tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. bununla beraber ufak dokunuşlarla dokuyu bozmadan yeni bir tema seçeneği konursa tadından yenmez.

    düzenleme: %125 oranında, en iyi okuma rahatlığını elde ettim tavsiye ederim.
  2. v0.7 ile gelen özellikler
    * gece modunun gecikme kısmen çözüldü
    * sağ panelin hiç gözükmeden yok olması
    * kolay başlık engelleyebilme
    * bir kitabın başlığında iken yazar adına tıklayarak arama yapabilmesi
    * bugün veya gündemin boş olması durumunda bütün yorumların açılması

    tasarım yapabilecek bir gönüllü olursa neden olmasın
    v0.8 ile gece modundaki kısmı gecikme azaldı
  3. surekli guncellenen eklenti. ben chrome'u acip kapatmaktan yoruldum adam guncellemekten yorulmadi. (*:swh)
  4. mobil sözlük kullanımı çok fazla olmasına rağmen mobil için geliştirilmemiştir. umarım v0.8 ile buna dair de bir geliştirme yapılır.
  5. 0.7 güncellemesindeki kolay başlık engelleme butonu "x" gece modunda beyaz alt çizgili gözüküyor (pek hoş durmuyor, göz takılıyor). bir sonraki versiyon için önerim eğer bu düzeltilemiyor ise butonun opsiyonel olması (hatta düzeltilebilse bile opsiyonel olması fena olmaz).

    geliştiricinin tekrardan ellerine sağlık. baya baya uğraşıyor sağolsun

    not: sağ panelin önce gözüküp sonra gizlenmesi tamamen düzelmiş, çok da güzel olmuş. gece modunu deneyemedim ama bu olduysa o da olmuştur.

    edit: eğer firefox'ta güncelleme yaparken hata alıyorsanız, önce youreads++'yı eklentilerden silin, sonra sözlüğü yenileyin, sonra tekrar indirmeyi deneyin.
  6. aslında yorum olarak yazmayacaktım ama şuanda yüklenmekte olan 0.9 versiyonunda "x" hem opsiyonel, hem de alt çizgisi düzeldi. (*:swh)
    mobil için 1 hafta içerisinde site içi gelişmeler başlayacak
  7. teşekkür ederek başlayıp naçizane görüşümü belirtmek istediğim eklenti.çarpıladığım başlıklar sayfayı yenilediğimde tekrar çıkıyor.sorun sizde değil bende mi yoksa? eski sürümün çöp kutulu halinde de aynı şeyi yaşamıştım.
  8. istemediğim halde gece modu hep açık, ayarlar kısmından baktım orada da herhangi bir oynama olmamış, sorun geçicidir umarım.

    edit: daha yeni girdim. daha sonra direkt başlığa girdim. ama sağ olsun yapan arkadaş çok açıklayıcı bir mesaj attı. herkesten özür dilerim.
  9. eklentinin yas kararı alması(?) çok garip ve absürt olmuş bana kalırsa.