1. yeni1hayat'ın film seçimi konusunda önerdiği sistem bence iyidir. Ek olarak, bir ay belirlenecek bir tema üzerinden, sonraki ay ise serbest öneriler verilirse daha güzel olur. Böylece hem bir tematik festival havası olur, hem de serbest aylarda izleyeğimiz filmlerle birlikte daha zengin bir içerik oluşturabiliriz. Ayrıca, gruba dahiliyet arttıkça öneri sayıları da çoğalacaktır. Her önerilen filmi ankete koymak zulüm olur, işlerliği olmaz. Bu sebeple her hafta önerilen filmlerden rastgele 10 tanesi seçilerek ankete konulabilir.
  2. 1. film haftası filmi için 9 film önerisi geldi.sıralama gelen öneri sırasına göredir. Anketimizin linki aşağıdadır.

    http://strawpoll.me/7131600

    Saat 20.00'a kadar oylama yapılacak bu andan sonraki oylar dikkate alınmayacaktır.

    Bu andan itibaren gelen film önerileri youreads 2. film haftası için listeye alınacaktır.
  3. Daha önce belirttiğimiz üzere 20.00 da oylama sona erdi. Haftanın filmi
    kitapayraciolmayanadam tarafından önerilen
    stalker - andrei tarkovsky filmi.
    imdb

    Film üzerine yapacağımız yorum ve tartışmaları film başlığında yapmamız doğru olacaktır. Film bu hafta boyunca izlenecek olduğundan izleyen herkes yorumlarını film başlığı altında yapabilecektir.

    Film önerileri birkaç saat içinde toplanmış anket yaklaşık 12 saat açık kalmıştır.
    Toplam 40 oy kullanılmış olup haftanın filmi 11 oy ile seçilmiştir.
    İkinci film olan incendies - denis villeneuve 6 oy almış, 3. film olan week end - jean-luc godard 5 oy almıştır.

    http://i.hizliresim.com/4rGMM7.png

    Bu günden itibaren önerilen filmler youreads 2. Film haftası önerisi sayılmaktadır.
  4. youreads film grubunun film etkinliğinin 2. haftasının filmi dufduf tarafından önerilen

    uçurtmayı vurmasınlar - tunç başaran oldu.

    İkinci hafta biraz ilgi dağılır gibi oldu. Toplam 14 oy kullanıldı, uçurtmayı vurmasınlar 6 oy alırken welcome 5 oy aldı.
  5. İlgiyi ve etkinliği canlı tutmak için eleştiriler doğrultusunda bir iki değişiklik yapılması zorunlu oldu...

    Madem burası interaktif sözlük film önerileri özel mesaj yoluyla değil başlık altında yapılsın değil mi hem öneren neden önerdiğini de yazsın isterse. Sadece cuma akşamı önerileri biraraya toplayan bir yorum tüm dağınıklığın önüne geçecektir.

    İnteraktifliği arttırmak için bir de facebook grubumuz açıldı. [http:// http://www.facebook.com/groups/1537841606512807/] linkinden paylaşım, yorum, önerilerimizi arttırabiliriz.

    Cumaya kadar öneri toplayıp cuma akşamı anket açıp pazar akşamı anketi sonlandırmak konusunda eleştiri yoktu bu şekilde devam ederiz eleştiri gelirse değerlendirelim.

    Etkinlik sıklığı haftada bir mi olsun iki haftada bir mi, bu da önemli bir konu, şimdilik her hafta olsa da bu konuda daböneriler gelirse sevinirim...
  6. netflix türkiye'ye açılmış iken bu başlığın tarihe gömüleceğini düşünüyorum ancak aylık ücreti ödeyecek durumu olmayan öğrenci arkadaşlarım için halen iyi alternatifler de mevcut.

    bunlardan birincisi gremots, bu site gerçekten enfes, gerek kalite gerek arayüzü dikkate değer. her geçen gün de iyiye giden bir site.

    bir film manyağı olduğum için bu sektördeki çoğu siteyi bilirim. bu aralar yeni açılmış bir siteye bakınıyorum. gerek teması gerek filmlerdeki senkronizasyonlarda hata olmayışından gerek ise search kısmının gelişmlişiliğinden ötürü internetten film izlemek için bu site film izle sitesi tercih edilebilir gibi duruyor.

    film izle