1. bir ateist olarak imân dolu insanları kıskanıyorum. ne kadar ümitliler. sonunda mutlu olmayı bekliyorlar. ben ise bu hayattan hiçbir şey beklemiyorum
  2. bu başlığı görünce hep gözlerimi kaçırıyorum. kendimden nefret ettiğim, üstümden, içimden atamadığım öyle iğrenç şeyler var ki. bırak internete yazmayı, aklıma gelince iğreniyorum. bir gün fena patlayıp yazabilirim ama dur bakalım...
  3. birileri ben dovsun istiyorum ama feci sekilde istiyorum temiz bi dayak sart oldu bana sonra da salak misin kizim sen diyip tovbe diyorum
  4. seni gerçekten tanimak istiyorum.sessiz, insanlara aldiris etmeyen,iyilik seven, yardim eden , gizemli. oylesine gizemli gorunuyorsun ki gozume , seni tanimayi seninle arkadas olmayi cok isterdim (hsk).
    bu yuzden sana ortak bir noktamiz olsun diye yabanci bir kisa dizi tavsiye ettim. sense altyazili bir sey izle(ye)miyorum demistin . ((altyazili bir sey izle(ye)miyorum diye bahane mi olur )). keske izleseydin begenecegine emindim. hakkinda bir iki kelam ederdik en azindan
    neyse sıkıcı is hayatina devam sabah kalkip ise gitcem bi de..
  5. itiraf ediyorum favorilere eklemek isterken yanlışlıkla eksiliyorum. sonra özür dilemek maksadı ile hem beğeniyorum hem favoriliyorum.
  6. ihtimalleri düşünmekten yaşamayı unuttuğumu farkettim sözlük,hatırlatanlar sağolsun.
    bırakırız bu işi diye umuyorum.
    kuz
  7. hepimiz niçin bu kadar loserız sözlük? yoksa bu hal hayatımıza sonradan dahil olmuş gitmek bilmeyen bir eklenti mi hepimiz için? belki de hayatın normal hali, biz her alanda başarıyı putlaştırdık.
  8. kimseyle anlaşamıyorum. oysaki öyle ketum, suratsız, bencil bir adam da değilim. aksine karşımdakini rahatsız etmeyeyim, beraber bir şeyler yapalımcı, bir sıkıntısı olsa koşan biriyim. ama olmuyor bir yerde tıkanıyor kalıyor. lafı ergen gibi kimse beni anlamıyor'a bağlamak değil ki, o yaşları çoktandır geride de bıraktım ama şunu gördüm insanın yaşı ne kadar ilerlerse ya da şöyle diyelim hayatın tecrübesini, acısını yaşarsa o da o kadar acımasızlaşıyor, bencilleşiyor.

    bir örnek vermek gerekirse ki herkesin başına gelmiştir, sevdiği adam ya da kadının kendisini terk etmesi veya aldatması sonrası kişi hemen bundan sonraki hayatına girenlere de öyle tepki vereceğini belirtiyor. çünkü kendince haklı olan gerekçeleri var, ama bilmiyor ki aşık olduğu insan da, kendisinden önceki ilişkisindeki özneydi, yani bir zincirin halkasını oluşturuyor sürekli kişi. acının da aşk kadar kutsal olduğunu, bu hayatta mutlu olmayı arzuladığın halde hüznün de bulunduğunu ve bu durumları düzeltmek için bir çaba göstermiyor, dalgaya kapılıyor.

    velhasıl böyle ince düşüncelerle hareket edeyim derken, çevrendeki insanların bunları görmeyi bırak, bir de seni ezmeye çalıştıklarını görünce, tolere düzeyin bir yere kadar gidiyor sen de bazı zaman tepkini koyuyorsun bu sefer de ben karşı tarafı kırmış oluyorum. o beni anlamadığını göremeden, ben sorumlu duruma düşüyorum. bilmiyorum nasıl olacak bu işler sözlük? zaten çevremde çok insan da kalmadı, günün çoğunluğunu kendi başına yaşayan biriyim, leon gibi işimi görüp, sütümü içip, çiçeğimi sulayıp, küçük bir kızın hayatıma girmesini bekleyeceğim, ta ki onun için ölene kadar.
  9. kısa bir süre önce spor salonuna yazıldım ve hocanın dediğine göre kızların çalıştığı ağırlıklarla çalışıyormuşum.

    halbuki öyle çelimsiz biri de değilim. demek ki ben sandığımdan da hareketsiz yaşıyormuşum.
  10. okulun hocaları alman, sürekli ziyarete alman öğrenciler gelip derse giriyorlar. kendi şehrimde, kendi okulumda misafir gibi hissediyorum.