1. temmuz sayısına katkıda bulunmak isteyenler çalışmalarını 10 temmuz'a kadar [email protected] adresine gönderebilir.

    güzel bir kitap eleştirisine, bir film analizine, özenle hazırlanmış bilimsel makaleye, ufkumuzu bulandıracak bir felsefi metne, içimizi ısıtacak öykülere, evet diyeceğimiz denemelere, aşkımızı depreştirecek şiirlere ihtiyaç var.
    abi
  2. 9. sayısı tahminen 15 ocak 2017'de çıkacak. 2017'den itibaren kültürel, sanatsal, edebi, felsefi ve bilimsel içeriklerin yanısıra gündeme ilişkin siyaset ve ekonomi bölümlerini de eklemek istiyoruz. o tarihe kadar normal materyalimiz dışında ekonomi ve siyasete ilişkin analiz içeren yazılar da bekliyoruz.

    her türlü çalışmayı [email protected] mailine atabilirsiniz. dergimiz hep daha iyisini üretti ama artık 2017'de iddialı olmalı düşüncesindeyim. bunu da yazarlarımız sağlayacak. daha 1 ay kadar vakit var çalışalım, kaliteli içerik üretelim arkadaşlar.

    not: siyasi, ekonomik analizden kastımız kuru muhalefet değil, bilimsel altyapısı olmalı.
    abi
  3. bir süredir yayımlanmasını beklediğim. hem içeriğiyle, hem hoş tasarımıyla beğendiğim dergi.
    çıktığını gördüğüm gibi hemen açıp (pdf formatında) incelemeye başladım. kitap ve sinema yazıları genel anlamda ilgimi çekmediği için, onları çabucak atlayıp, hemen jimi'nin yazdığı şiiri zevkle okuduktan sonra, bilim bölümünde northborn'un kaleme aldığı "kültürel boyutlar kuramı" başlıklı yazıyı bir çırpıda ve beğeniyle okuyup bitirdim.
    ilk fırsatta (felsefe bölümü hariç..:) ) öykü, sinema ve deneme bölümlerini de okumak için vakit ayırmam gerektiğini düşünüyorum.
    youreads'de gözümden kaçan çok fazla sayıda, güzel ve dolu dolu paylaşımlar olduğunu bir kez daha anlamamı sağlayan bir sayı olmuş.
    katkı sağlayan herkesin ellerine, yüreğine sağlık.
  4. youreads'in medar-ı iftiharlarından, bizim için gurur, gizli cevherler için ilham kaynağı.

    henüz ortaokul öğrencisi edebiyat sever kardeşimizin hikayeyesinden, 20 yıllık arkadaşlarının bile bu yeteneğinden haberdar olmadığı bir bankacının çizimlerine, çok geniş bir yelpazade bambaşka hayatlar yaşayan insanların kültür-sanat ekseninde buluştuğu bir mecra. çok daha iyi yerlere gelecek. içeriğe hayat veren tüm üyelere, yoda'ya^::)^, umut arda öngören'e, bilgisayar başında geçirdiği uykusuz saatler nedeniyle abi'ye, mutlu'ya, ruhsuzkozmonot'a sonsuz teşekkürler.
    one
  5. abi
  6. abi
  7. yazı göndermek isteyenler için son gün 15 ocak arkadaşlar. dergiye sahip çıkalım, yazalım çizelim paylaşalım. [email protected]

    eksikler; öykü, makale, deneme, film tanıtımı.

    yılda 4 dergi çıkarıyoruz, ben sizin yerinizde olsam toptan gönderir keyfime bakarım. kimse yazı göndermezse içi boş dergi mi çıkarcaz anlamadım ki.
    abi
  8. bir amaç doğrultusunda birleşen insanların neler yapabileceğini gösteren en somut örnek olmuştur youreads kanal dergisi.

    kar amacı gütmeden yayın yapan youreads.net ve youreads kanal dergisi mümkün mertebe diğer sosyal mecralarda paylaşılarak olabildiğince fazla insana ulaştırılmalıdır.

    emeği geçen herkesin ellerine sağlık, nice yeni sayıları okumak temennisi ile.
  9. dergimiz 15 ocak'ta çıkacağı için yazarlar 10 ocak tarihine kadar her konuda çalışmalarını gönderebilirler. ondan sonrakiler diğer sayıya sarkabilir. şimdiden emek verip paylaşanlara teşekkürler.

    gönderim adresi: [email protected]
    abi
  10. abi