1. hayatını kısa saçlı izmir chp kadın kolları temsilcisi edasıyla yirmi kedi on köpekle geçireceğine artık ikna olmuş, youreadsin seviyesi bozulmasın diye ara ara üstüne sinir çöküp sitem eden yazarlardan ismi lazım değil, regina falange, dayanamayıp varım diyor :(
  2. biri kedi formunda bir insan , diğeri kedi formunda bir köpekle iki kedi (bir de köpek) annesi olarak beni de ekleyiniz.
  3. sokakta yakaladığım, mıncırdığım ve benim için biraz daha önemli olan minnakım ile bende geldim benide ekleyin dediğim başlık.nasıl güzel bir topluluk sanırım yiycem.
  4. başka başka dillerde kedi çağırma
    dünyanın bütün kedileri, birleşin!
    mesut
  5. güzeller güzeli, delikanlı bebeğim lumos ile katılmak istediğimiz topluluk. kendisi benden kilometrelerce uzakta ama olsun, yarım sene geçirdik beraber ve bana kedilerle ilgili birçok şey öğretti.

    lake abim gibi ben de bu tür konularda yardımcı olmaya açığım.
  6. ailenizden bir bireyi sevdiğinizi söylemeğe hiç ihtiyaç yok bence benim pamukum 3 bucuk yaşında ve onu günde en az 20 kez öpmeden geçiremiyorum. oyun saatlerimizde en sevdiği çıngıraklı topu ile oynamak için ne şebeklikler yapıyor bir bilseniz, görseniz kalbiniz erir. bir de tüm kedi sevelere tavsiyem mamasını oyundan sonra verin, oyun oynarken av yaptığını sandığından sonunda karnını doyurmasına izin verin. kedi maması alırken zaman zaman bu sitede indirimler oluyor ben kullanıyorum, özellikle puan biriktirmek için kullanıyorum. köpek dostum tarçın da var ama onun yeri başka.
  7. bizim havhav'a mama aldik ilk tanistigimizda kendisiyle; sabah işe giderken mamasını bırakıp gidiyordum aksam döndüğümde bizimki kuyruk sallaya sallaya geliyor arka bahçedeki mama kabina götürüyor kap boş oooo nasil yedin bu kadar mamayi falan diyorum arkadaşlarına parti mi yaptın falan. neyse bir daha mama koydum içeri girdim bir gürültü kıyamet dışarı çıktım ki bizimki bir köşeye sinmiş abartısiz 10- 12 şapşik kedi bizimkinin mamasini büyük bir iştahla yedikleri gibi bizimkini de yanastirmiyorlar anlaşıldı dedik şimdi o şapşıklere de mama alıyorum . gene de havhavimizin mamasini da yiyiyorlar.