1. şerefsizin teki kaçtır su vanasını kapatıyor yakalasam vanaya oturtacam pezevengi. bi de tam da kapatmıyor piç damla damla akacak kadar açık bırakıyor ben de saf saf depodan geliyo bitmeden kovaya falan doldurayım modunda uğraşıyorum.
    wtf
  2. bir konu hakkında fikir sahibi olmadan sadece konuşmak için konuşanlar beni çok sinirlendiriyor.
  3. dahi anlamındaki de'leri bitişik yazan insanlar. bunun bir seviye üstü ise şeyleri bitişik yazan insanlardır.
  4. saygısızlık.
  5. kendi düşüncesinde olmayan her düşünceye troll muamelesi yapan,diğer youserlara emir verir gibi onu yapmayın bunu demeyin şunu dinlemeyin diyerek yorum yapan, iki yabancı şarkı dinleyip 1-2 film izledi diye kendini üstün görüp kendini elit sanan youserlar.
  6. bugün barut fıçısı gibiyim, birilerine yumruk atmazsam kendime gelemem gibi duruyor; bu durumda kendime gelemeyeceğim...

    her neyse, akla gelebilecek her şey sinir edebilir beni, hayat bu yüzden bana kısa değildir...

    mesela aptallığa tahammül edemiyorum, mesela sigaraya tahammül edemiyorum (nerede olursa olsun), mesela trafiğe, kalabalığa, kabalığa, emir almaya, iki arada kalmaya, baskıya, gürültüye, bomboş ergenlere, bomboş programlara, uğur dündar-yılmaz özdil-müjdat gezen üçlüsüne, uykusuzluğa, uzun adama, yeni başbakana, eski başbakana, her şeye allah kitap diyenlere, trollere, dincilere, aşırı derecede bir fikre sabitlenenlere, çocuğuna kendi statüsü ile seslenenlere (annecim yapma, babacım iç sütünü), şımarık veletlere, elif şafak'a, pi-çi-fi denen gereksiz seriye, bebek gibi konuşan kızlara, aynı şekilde karşılık veren erkeklere, beklemeye, belirsizliğe, şu an yanımda oturan velede tahammül edemiyorum!

    oldu mu...

    edit: imla
  7. aşırı yüksek sesle konuşulması
  8. hadsizlik, açık ve net!

    yolda, sokakta, minibüste, otobüste her yerde, herkes en ufak bir tartışmada birbirine"terbiyesiz" "utanmaz" "ailen seni nasıl yetiştirmiş?" gibi laflar söylüyor. hele bir de karşınızdaki sizden yaşça epey büyük ise direkt "saygısız" damgası yiyorsunuz haklı bile olsanız. yahu kardeşim bu nasıl bir cahil cesaretidir! hayatında ilk kez gördüğün, hiç tanımadığın bir adama saydırıyorsun. belki adam psikopat, belki sabıkalı, belki üzerinde silah var, bıçak var? çıkarsa seni bıçaklasa oracıkta güzel mi olacak?
  9. film adları niye ingilizce?
    bir çok filmi yorumlayamıyorum!
    ingilizcesi yanında türkçesi niye yok?
    bir de diyelim ki ikinci sayfada bir başlık okudum neden sayaç o sayfadan devam etmeyip tekrar başa dönüyor?
    bunun bir pratik yolu var da ben mi bilmiyorum?
    niye film adları sadece ingilizce? niye?