1. an itibarıyla tasarımı baştan aşağı değişmiştir.

    -çok fazla parlak olmuştur.
    -videolar arası çizgiler ortadan kalkmıştır.
    - ios 7’yle başlayan minimalist tasarım, tüm siteyi kaplamış.
    -like/dislike butonları değişmiş.
    -profil fotoğrafları kare idi, yuvarlak olmuş.
    -yazı fontu değişmiş
    -hamburger menü denilen sol kısım tamamen değişmiş.
    -paylaş butonu değişmiş. önceden kocaman bir bölüm açılıyordu. şimdi ufak bir pencere açılıyor.
  2. biraz önce 360 derece videoya denk geldiğim platform. teknoloji tuhaf bir hal aldı artık onlar teknolojiyi takip ediyor biz onları.

    videomuz şu: https://www.youtube.com/watch?v=PusRw0HDfL0

    video ayrıca güzel bu arada goril arkadaş ormanda bulduğu kamera ile oynuyor.

    edit: üç boyutlu ifadesi 360 derece olarak düzeltildi. ^:teşekkürler @nun^
    abi
  3. Google firması tarafından satın alındığından beri midir yoksa önceden de böyle miydi bilemiyorum; fakat sadece bir video oynatma sitesinden öte olan platformdur. Son on gündür youtube akademi sayfasındaki dersleri takip ediyorum ve örnek profilleri geziyorum. Hayran kaldım desem yeridir. Bu sayede halihazırdaki youtube sayfamın da bir tozunu almak nasip oldu. ^:Sayfa adım mahlasımla aynı: akinburak^

    youtube herkesin bir şeyler bulabileceği engin bir derya.
  4. 15 yaşından büyüklerin yorum yapmasının yasak olduğunu düşündüğüm site, sadece ergenlerin yazmasını başka türlü açıklayamıyorum.
    4- 5 saat önce deniz tekin açmıştım, şu an demet akalın çalıyor oradan buraya nasıl geldi anlamış değilim.
  5. ya ben balık hafızalıyım yada benim bilgisayarda değişsen bişey yok.
  6. videoların başında 5 saniye içinde reklamı geçebilirsiniz diyor ama o 5 saniye içinde tıklama tuşu aktif değil, 5 saniye sonra geçebilirsiniz yazmak çok mu zor acaba?
  7. adblock darkside'dadır ublock origin tavsiyedir. hem daha az yoruyor.
  8. son zamanlarda dikkatimi çeken bir şeyden bahsetmek istiyorum. bilgi veren, bir şeyleri inceleyen veya sıkıcı komedi şeylerinin modasının geçtiğini görüyorum. yeni moda anlamlı ve genelde sakinleştirici müzikleri güzel kapak fotoğraflarıyla yayınlayıp açıklama kısmına da tasavvufi-felsefi-edebi şeylerin karışımından oluşan bir yazı yazıp, vurucu bir alıntıyla bitirip paylaşmak. bundan rahatsız değilim sonuçta değişim güzeldir.
  9. son günlerde televizyon dünyasının ele geçirdiği sosyal mecra. üstelik rtük’ün artık youtube üzerinde de denetleme yapacağı konuşuluyor. trendler sekmesi desen bütün dizilerin parayı verip kendilerini ön plana çıkarmasıyla dolmuş. ve youtube içerik üreten ile değil kimin daha çok para kazandırdığıyla ilgilendiğinden iyice saçma bir hâl aldı. televizyon izlemek istesek açar izleriz, televizyonu youtube’a taşımak da şov bence.