1. - gıda maddesi, kıyafet, teknolojik ürün satmayan,
    - restoran, fast food hizmeti vermeyen,
    - inşaatçılık yapmayan,
    - araba kiralama hizmet vermeyen,
    - şunu yapmayan bunu yapmayan vs vs.

    sadece kargo hizmeti vermekten sorumlu ve aynı zamanda sorunlu firma.

    kapımın önüne kadar gelip, zilimi de çalıp kargomu teslim etmeden gitmişlerdir. tıpış tıpış ayaklarına gittik. içerisi leş gibi sigara kokuyor. selam vermeden girdim selam vermeden çıktım. karşımdaki sakalı bıyığına karışmış terliksiden bunu anlamasını beklemek elbette saçmalık.

    burayı okurlar mı bilmiyorum. ama kendilerine tavsiyem siz bu getir götür işlerinden anlamıyorsunuz. cidden siz bırakın bu işi. plastik çiçekçilik filan yapın. ama gerçek anlamda çiçekçilik yapmayın. doğaya zarar filan verirsiniz bir de iki üç dal ağaçtan, bitkiden olmayalım.
  2. sizi evde bulması imkansız kargo firması. siz eve oturur beklersiniz kargo gelsin de alayım diye onlar gelir kapıya sizi evde bulamadık kargoyu şubeden alın notu bırakıp giderler. hele gelecek kargoyu o gün almanız şartsa insanı kanser ederler. şubeden almanız da 18'den önce olma çünkü dağıtıma çıkan utangaç arkadaş anca o saatlerde döner şubeye. ve şubeleri de 18'de kapanır. ne kadar ironik değil mi. bir değil bin kere tecrübe edilmiştir. internetten sipariş verecekseniz ve bu kargo firmasıyla gelecekse şubenin adresini verin en azından gün içinde gidip alabilirsiniz.

    hayır madem uğraşmak istemiyorsunuz dağıtıma hiç çıkmayın kardeşim boşuna mazot gitmesin.
  3. birkac yil once kuryesinin beni telefonla arayip birkac apartman otedeyiz gelip buradan kargonuzu alir misiniz teklifi uzerine piskinligin bu kadari da olmaz diyerek kullanmayi biraktigim firmadir. simdilerde nasillar bilmiyorum.
  4. kapımın önüne kadar gelip, karşı binaya girip, sonra geri dönüp bana adres hatası yüzünden teslim edilemedi mesajını ulaştıran pek muhterem ve işinin erbabı kargo firmasıdır.
  5. ozellikle hepsiburada'dan yapilan alisverislerde dayatilmasindan oturu kullanmak zorunda kaldigim kargo sirketi. isin ilginci, sosyal medyada bu kadar kotulenmesine karsin, herhangi bir sorun yasamadigim kurum olmustur.
  6. hiç bir müşterisini evde bulamayan şirket.
  7. hiçbir zaman evinize ulaştırmamışlardır kargoyu. bugün güya saat onda kapıya gelmişler, beni bulamamışlar. bi de kargo istanbul dan ankara ya 1 günde geliyor ama 100 metre mesafeden 5 günde yalancıktan geliyor.
  8. 8 eylül akşamı idefix'e sipariş verdim. idefix, siparişimi 9 eylül günü saat 11:32'de yurtiçi kargo'ya teslim etmiş. bu gün yani 10 eylül'de 10 dakika önce yurtiçi kargo kargomu getirdi. teşekkürler yurtiçi kargo, teşekkürler idefix.