1. nelerin zülfiyare dokunduğunu görünce aklıma ünlü şair eski cumhurbaşkanı abdullah gül'ün sözü gelir : "insan bazen gerçekten hayret ediyor "
    bulut
  2. bile bile dokundurduğum çoğu zaman.dilin kemiği yok naparsın.
  3. şikayet butonunu bir kez kullandım. kur'an-ı kerim'e hakaret vardı yazdık zülfikare dokunmuş.

    neredeyim ben ya?
  4. ezdiğim böcek gregor samsa değil ya, eksilendim hemen. böyle işin..
    (sana dokunan bana da dokundu)
  5. youser'ların ağlama duvarı ihtiyacını ortaya koymuştur. ulan elin adamı yorumuma eksi verdiyse bu onu bağlar, beni bağlamaz ki.

    beni bağlayacak olan şey tutunacağım tavırdır. tutunacağım tavırı belirleyecek olan kıstas ise eksi oyu bir başkasının vermiş olduğu değil, sadece eksi oyun verilmiş olmasıdır.

    bilincin alçaklıklarına boyun eğmeyin. her kararı bilinç "verir" fakat bu onun kötü kararlar "almayacağı" anlamına gelmez. o yüzden karar almayın, karar verin.^::))^
  6. zülfiyare dokunanlar nedir arkadaş ya, yönetim şunu beğenilmeyenler ve hatta saçmalayanlar olarak değiştirebilir. yemin ediyorum bunalıma giriyorum, çok güzel bir şiirin en güzel dizesiymiş gibi geliyor bu isim. bak mesela;

    onlar, çaresiz ve yalnız
    aşksız ve aşsız
    sadece bir ümidi var onların
    sabaha doğacak bir güneş
    çay yapacakları yağmur suyu
    onlar kimse değiller aslında
    onlar sadece zülfiyare dokunanlar

    oldumu şimdi?
  7. zülfiyare dokunmak, zülüf yani perçem gibi saçın tek tarafından değil , iki tarafından dökülen saç demektir. (bkz: neşet ertaş - zülüf dökülmüş yüze) , yar ise malum sevgili. zülfiyare dokunmak, sevdiğinin o kıyamadığın, bakamadığın saçlarına başkasının dokunduğu görmektir. bırakın olumsuzlamayı, beğenmemeyi gerçek hali ölümden kötüdür. zippo çakmağa ergen madalyası dedim diye milletin yarinin zülfüne dokunmuşum. vay anasını !
  8. kitle beklentisini en iyi ölçen profil bölümü. ben bakıyorum mesela aldığım mesaj şu; "sen espri yapma, anket doldurma, boş konuşma, öyle siyasete falan çok bulaşma efendi gibi kitap felsefe, film yorumla, git."
    abi
  9. bu kadar dokunduğuma göre iyi bir şey sanırım.
  10. zülfiyare dokunanlar iyi bir şey sanıyordum da aslında değilmiş dedirten açıklamalar okudum demin...

    benim 5-6 girişim var orada, şimdi kötü mü yani?
    anlayamadım...

    edit: 10'a çıkmıştır.
    edit2: bir de ilk cümlem anlamsız olmuş, onu düzelttim...

    güncelleme: 34 olmuştur... maşallahım vardır...