1. #70683 ile benim de dokundurduğum oldu. dokundurmadık demeyiz artık. daha fazla dokundurmama yardım etmek için beğenmedim diyerek yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. tabi bende tam nasıl dokundurduğumuzu bilmiyorum sadece tahmin, tek bildiğim dokundurmuş olmam.
  2. batman'i sevmeyenlerin zülfiyarine dokundum sanırım yoksa bunu (bkz: #70122) beğenmemenin nedenini anlayamıyorum.
  3. gecen gun derste rakı uzerine bir muhabbet döndü. bir arkadas da cıkıp "hocam rakı yunan ickisidir" dedi. hoca da "hoppaalaaa şimdi orada bir dur, zülfiyareme dokundun bak" dedi. tabi aklima hemen youreads geldi.
  4. zülfiyare dokunanlara yazdığım entry bile zülfiyare dokunmuş swh..
  5. ilk defa bir entry'min içinde yer almasıyla, yüreğimi dağlamış kategori. her entry girdikten sonra heyecanla dikkat çekenlere girip girmediğini, favori alıp almadığını defalarca kontrol ettim. ^:youreads itiraf^ son entry'ye kadar herşey mükemmel gidiyordu. ama o son entry'mi girdikten otuz saniye kadar sonra bu kategoride görünce, bu güneşli, güzel pazar gününde bütün tadım kaçtı. eksileyen youser'lar sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım. ^:swh^
  6. olacak o kadarın jingle ında geçen söz dizisidir.

    "arada bir zülfiyare dokunduk.
    tam yerine rast geldi manzara koyduk."
  7. (#77317) şüşkolar zülfüme dokunmuşlar. alın bunu da yiyin.
  8. (bkz: cri du chat sendromu) başlığına yazdığım yorumun birinin zülfiyarine dokunmasına ile çağ atlattığım kategori.

    yoruma bakıyorum, tek satırlık bakınız var. o da hastalığın türkçe ismine yönlendiriyor. neye göre eksi verdi, ne yaptı diye derin derin düşündüm.

    bulamadım.

    yok artık editi: az önce birisi hem bu yoruma hem de bahsi geçen başlıktaki yoruma eksiyi basmış. bu lelouch size ne etti?
  9. zülfiyare dokunmak iyidir iyi.. bırak dokunsun birilerine.. sonuçta bu seviyeli platforma, en seviyeli haller ile başlık altı giriler yazılıyor. buna rağmen çoğunluğa uymazsan zaten dokundurmuş oluyorsun..

    zülfiyare dokunduğu için üzülen arkadaşları şunlara bakmaya davet ediyorum.. çok da sallamasınlar yani.. :)

    bak tam eksilik
    hayatını kadınlara borçlu olduğunu da unutarak hem de
    ben şaşırmıyorum, üzülmeyin be abiler.. :)
  10. asıl her yazdığınız beğeniliyorsa sıkıntı vardır.