1. 7 yıl çalıştığım havalimanında gerçekleşen patlama.

    öncelikle şunu belirtmek isterim şöyle aranan ya da böyle x-ray cihazlarının olduğu yer sadece sıradan vatandaşın kullanabileceği şekildedir yani sıradan vatandaş x-ray'e tabi tutulur aşağıda sizlere gözlerimle gördüğüm ancak aranmadan geçebilen kişileri yazıyorum ki sadece bu kapılardan üst düzey diplomatlar aranmadan geçebilir(kabine üyeleri) yani milletvekili olsanız bile geçemezsiniz ancak orada görev yapan polisler, güvenlik görevlileri aranmadan geçiyorlar yani bu kişilerin arasında art niyetli olacak birileri varsa rahatlıkla geçmiştir. ayrıca havalimanı vip iç hatların orada bir asansör vardır yanlışlıkla normal yoldan girmiş vip yolcular o asansör ile vip katının girişine iner yanio asansör vasıtasıyla istediğinizi içeri sokarsınız.

    ayrıca havalimanlarının alt katlarında ürün kabul arama noktaları vardır buralard a yol geçen hanı gibiir yani söyle 1 saat izleyin rahatlıkla istediğinizi sokar çıkarırısınız.

    araçla girdiğiniz kapıdan da kafalarına göre araç çevirirler yani gözü tutmayan aracı çevirir güvenlik mensupları yani range rover ile gelirseniz çevirmez ancak toros ile gelirseniz çevrilirsiniz.

    güvenlik tamamen allahlık durumda arkadaşlar nasıl oldu niye girdi demeyin.

    ha bir de rüzgar güneyli eserken uçaklar şirinevler bakırköy üzerinden çok alçak uçarak geçer pste inerler. bir gün piste değiy ataköye inecek.

    çok üzüldüğüm ama yazmaktan başka birşeyimiz olmuyor maalesef.

mesaj gönder