1. sözlükte takip etmediğim kısım. görüyorum ki bazı arkadaşlar sürekli bir inceleme halinde. şimdi başlığını görünce ve benim girdim örnek gösterilince hak verirsiniz ki bana cevap hakkı doğdu :)
    ben nasıl istediğimi yazıyorsam insanlar da istediği yazara istediği oyu verebilir. size ne? size mi soracaklar oy verirken? birden fazla hesapla,...vs. yazdığım tüm roman yorumları seri eksilendi mesela. bunlar görülmez tabii. insanları sen şuna, buna nasıl oy verirsin diye azarlamak da yersiz ve kimsenin haddine düşen bir şey değil. oturup hangi yorumlar en beğenilenlere girmiş diye bakıp millete sataşmak kusura bakmayın ama sizin iyi niyetli bir insan olmadığınızı gösterir. her şeyi bu kadar ciddiye almayın. bırakın insanlar saygı çerçevesinde nasıl mutluysa öyle davransın.

    edit: sadece yazar başlıklarına yazanlar gelmiş buradan laf söylüyor. trollük bunu gerektirir tabii. hazmedemeyenler var hala. nasıl bu durum savunulurmuş :) bu kadar takmayın ya. ne kadar çok önemsiyorsunuz insanlar tarafından beğenilmeyi. ben bakmıyorum bile o listeye. çekemediniz arkadaş. şu arkadaşlar da girsin de deby kısmına huzura ersinler. çok ciddiyim gerçek hayata dönün :)

    büdüt: eksileyin eksileyin :) bu arada cidden şu birden fazla hesabı olanların hesapları kapatılsın. temelli ama. lale olup süreli değil. herkes on tane hesap alsın ve istediği gibi yazsın o zaman. ne güzel iş.

mesaj gönder