1. youreads'e taşınmama vesile olan başlıktır.

    son 2 yıldır, 7 yıldan beri yazarı olduğum ekşisözlük'ü sadece troll - aktroll engellemek için kullanıyor ve bundan ziyadesiyle tiksiniyordum. ne okuduklarımdan keyif alıyor, ne de yazdıklarımın gerekli değeri gördüğüne inanıyordum. yanlış anlaşılmasın. şımarıklık olarak da görülmesin. bunu söylemekteki amacım şudur: tarihi bir şahsiyetle ilgili elinizle derlediğiniz kaynakları da kullanarak emek emek 10 paragraf yazı kastığınızı düşünün. altındaki yorum da şu olsun "ana bacı karıştırmıyorsun di mi? :)" bakın, mesaj kutuma gelen bir mesaj değil bu. bildiğin entry.

    benden çok çok üstün, çok sağlam adamlar da tanıdım orada. bilgisine görgüsüne hayran kaldım. gerçekten bilmek ve araştırmak isteyen arkadaşlar da benimle iletişime geçti. fakat bunların hepsi azınlıktaydı. kurtarmaya yetmedi.

    işte böyle bir zamanda youreads başlığı karşıma çıktı. ben de bu oluşuma katıldım. şimdilik mutluyum. şunu da söylemek gerek, eğer, bir zaman sonra, ekşi gibi olursa, buralardan da ayrılma vakti gelir. ondan sonra da blog falan kasarım. ne yapayım artık.

mesaj gönder