1. varsayalım ki cliff bu konuda trollüyor, varsayalım ki hassas konu nedir bilmez, lanet bir insan. sevmediğiniz @muzeyyen'in ölüm haberinin troll olmasını niçin bu kadar fazla umursuyorsunuz siz kuzum? varlığına lanet ettiğiniz insanın ölüm haberi üzerinden yine bir başkasını mı günah keçisi yapacaksınız?

    tutarlılık tribine giren insanlar bir zahmet insanlara hangi koşullar altında negatif tavır aldıklarını açıklasınlar, @muzeyyen'den başlanabilir. burada da karşımıza iki seçenek çıkıyor;

    -basit bir sebepten, ölmüş bir insana tavır alacak kadar çapsız mıdır bazı insanlar?
    -ağır sebepten tavır alan insanlar en iyi ihtimalle vakurluğunu korur. yine soruyorum, size bu kadar kötü bir şey yaptıysa ve o sebeple tavır aldıysanız neden ölümünü bu kadar deşiyorsunuz @muzeyyen'in?

    tanım: günah keçisi ilan edilmeye çalışılan youreads trolü. kendisinin özgecan görüşüne kısmen, şu noktada katılıyorum "insanların öfkesi balon". çünkü benim şu entryyi yazdığım kısa zaman diliminde bile on binlerce kadının kocası kafayı bulup eve döndü. bunun devamında şiddet ve kendi ayakları üzerinde duramadığı için katlanmak zorunda kalan insanların ölümü geliyor. bu insanların "çok sevgiden (!)" gözlerinin döndüğüne inanabiliyor musunuz? eğer cevabınız evetse rica ediyorum at gözlüklerinizi çıkarın, zira geniş bir perspektife ihtiyacınız var.

    bu şekilde sevme olmaz arkadaş. ne bir yazarı, ne de bir kadını. böyle sevecek ruh hastaları sevmesin. hatta mümkünse tecrit edelim toplumdan.

    (*:muzeyyenin kadın olmadığının farkındayım. anlam bütünlüğü falan filan.)

mesaj gönder