1. insanların hangi konu hakkında konuşup, konuşmayacağına da karar verdiğinize göre güzel bir başka eşik daha atlatılmış oldu.

    başlığı açan kişiyi direk hedef alarak, ben de sen ve senin gibilerin berbat müzik zevkini ya da klasik kedi edebiyatını görmeye dayanamıyorum mesela. ya da hiç haz almadığım sinema kültürünüz hakkında yorumlarınızı görmek zorunda değilim. birçok kişi görmek zorunda değil. onun için yapılmış bir engelleme butonu var zaten. görmek istemediğin kişiyi rahatlıkla engelleyebilirsin ve bir daha futbol yorumu okumazsın. mesela ben de senin kedi yorumlarını okumam. prosedür gayet basit aslında.

    futbolu sadece 22 kişinin 1 topun arkasında koşturduğunu düşünen kişiler lütfen kendi sığlıkları ile beraber buradan uzaklaşıp başka konularda da yorum yapmasınlar. sizin futbol maçı izlemeniz ya da futbol hakkındaki düşünceleriniz ile okumayı yeni öğrenmiş bir çocuğa savaş ve barış kitabını okutmakla eşdeğer. aklınızın kavrayamacağı tarzda taktik savaşlarının döndüğü, maçın öncesi ve sonrasında tez yazılacak olayların olduğu, hakkında felsefe kitaplarının çıktığı, yaratılan oyun felsefesi hakkında, her türlü formasyon hakkında yüzlerce sayfa yazı yazılabilecek bir spor dalında vizyon eksikliği görüyorsanız eğer, kendinizi bir sorgulayın derim.

    "bazi insanlar futbolun bir ölüm kalım meselesi olduğuna inanirlar. sizi temin ederim ki ondan çok çok daha önemlidir"
    hendi

mesaj gönder