1. ben, insanları ve özellikle hayatıma giren kadınları dinlemeye, ne düşündüklerini, ne istediklerini anlamaya ve onların da isteklerini, düşüncelerini, duygularını dikkate almaya, onlara uyum göstermeye karar verdim bir müddet önce. benim için çok zor ama gayret ediyorum, çaba sarfediyorum, uğraşıyorum. kolay değil, hiç kolay değil. sakin sakin tüm dikkatimi vererek dinliyorum, zaten kalp kırmam dikkat ederim, kırmaktan kastım kalp kırmak değil anlayacağınız,kırmaya çalışmıyorum. yani kendi isteklerimi elde etmek için uğraşmıyorum. hadi onu geçtim, bildiğin benim hayatima, hayat tarzıma müdahelelerine ses etmiyorum. 40 yıldır sol kanatta fırtına gibi esiyorum ben, otomatik pilotta ellerimi bırakarak, gidonu tutmaksızın kırıyorum o açılan kartları, o taktik ve stratejileri. bazı yolları ben açtım ve hala benim ayak izlerimi takip ediyorlar. ama dediğim gibi değişmeye çalışıyorum. onlar neyi, nasıl isterlerse uyum gösteriyorum, en azından uyum göstermeye çalışıyorum.

    neyse dün akşam evine davet etmişti ve bir şey yapmak yok, sadece sarılıp uyumak istiyorum demişti 8-10 kere. gittim, yemek yapmış, böyle mi denir bilmiyorum ama sofraya sunum^::)^ hazırlamış. mumlar, süsler, bir takım garip dekoratif sofra, masa alet, edevatları falan. her neyse, son 15 günde toplam 40 saat uyumuş, uyumamıştım^:sağolsun:)^ ve daha da önemlisi o öyle istedi diye, gece yarısına kadar epey lafladım, sohbet, muhabbet gırla ama saatler 12'yi gösterdiğinde yatağa gidelim dedim ve ben gerçekten sadece sarılıp uyudum.

    cumartesileri çalışıyorum. sağolsun, ondan rica ettiğim gibi sabah yedide beni biraz uğraşarak uyandırdı, biraz daha uğraşarak yataktan kaldırdı. 20 küsür yıldır kahvaltı yapmıyorum ve biliyor. kahvemi hazırladı. şimdi bu dediğini yalanlıyor ama ve booom zaten sarılıp uyudun, bir şey yapmadın dedi yüzünü ekşiterek.

    benim, kasıklarımı geçtim, karnım ağrıyor, sancıyor. öksüremiyorum bile. sanki iki tarafımda da fıtık varmış gibi hem kasıklarım, hem de karnım. bitik durumda bütün bölge. gece boyunca, olmasına rağmen 5-6 kere gidip gidip idrarımı yapamadım. ancak sabah, o da azıcık bir şey yaptım, yapmadım.

    kadın... kadın yorucu bir şey. çok vakit alıyor, çok yoruyor. erkekler birazcık ilgimi çekse ipne olurum şerefsizim. kadınlarla uğraşılmaz.

mesaj gönder