• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.80)
life - daniel espinosa
uluslararası bir uzay istasyonunda görevli altı kişi, insanlık tarihinde çığır açacak bir keşfin eşiğindedir. bu görevli ekip, mars'ta ilk kez hayat olduğuna dair ip uçları bulur. ekip araştırmalarını ilerlettikçe, beklenmedik sonuçlar almaya başlar çünkü buldukları bu hayat formu, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar zekidir.
daniel espinosa'nın yönettiği filmin senaryosunu rhett reese ve paul wernick kaleme aldı. oyuncu kadrosunda ise ryan reynolds, jake gyllenhaal ve rebecca ferguson gibi isimlerin yer alıyor.
*(beyazperde.com)
  1. !---- spoiler ----!

    filmin sonuna kadar göze batacak "öeh be bu kadar da olmaz!" dedirtecek bir şeye rastlamadım.

    calvin çok acayip, böyle kök hücre desen değil, kas desen değil, sinir desen değil, epitel zaten hak getire.

    bir noktada aferin dedim, avuç içi kadar büyüklüğe geldiğinde damar yapısı oluşturmuştu canlı.

    mürettebat oksijen vanalarını kapatırken son vanadan kaçacağı belliydi calvin'in. bu arada calvin mevzusu şu, dominik adında ufak bir kız calvin'den bahsederken ona okulumuzun ismini vereceğiz diyordu.

    başı biraz durağan hatta sıkıcı, kök hücre demese ilgim çoktan dağılmıştı. sonradan açılıyor.(*:arap atı mübarek)

    son olarak, bence miranda ablamız "3. kalkan istasyon" dediğinde bitmeliydi film ama muhtemelen devam filmi planladıkları için böyle uzattılar. bir de miranda(*:melinda mıydı) nın kara kutusundaki kayıt bir meteora çarpsa da calvin dünyada çoğaldıktan hemen sonra yetkililerin eline ulaşsa...

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder