• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.80)
life - daniel espinosa
uluslararası bir uzay istasyonunda görevli altı kişi, insanlık tarihinde çığır açacak bir keşfin eşiğindedir. bu görevli ekip, mars'ta ilk kez hayat olduğuna dair ip uçları bulur. ekip araştırmalarını ilerlettikçe, beklenmedik sonuçlar almaya başlar çünkü buldukları bu hayat formu, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar zekidir.
daniel espinosa'nın yönettiği filmin senaryosunu rhett reese ve paul wernick kaleme aldı. oyuncu kadrosunda ise ryan reynolds, jake gyllenhaal ve rebecca ferguson gibi isimlerin yer alıyor.
*(beyazperde.com)
  1. devam filmi gelmesi icin sonu muhtemelen boyle olacak deyip dogru tahmin yaptigim, tadinda birakilmasi gereken film. bir devam filmi cekilirse kesinlikle igrenc olacak, kliselerle dolu olacak. bunu da buraya yazayim bu tarihle burda dursun.

    muhtemel devam filmi senaryosu :
    esas adam sag salim dunyaya ulasmistir kapi acilinca onu birakip kacan kelvincigimiz suyun ustunden suzulerek karaya ulasip ormanin derinliklerinde kaybolur. bir kac ay sonra esas oglan da iyilesmis olur ve kelvini aramak icin bir arastirma timi kurulur basina da bizim esas oglan konur cunku kelvini en iyi o taniyordur. derken bir biolgede surekli artan kayip ilani dikkatleerini ceker ve bolgeye bakmalari icin ekip gonderilir. ekip de kaybolunca killanip tumden giderler ve kelvin orda artik kendini gosterir cunku herkesi yemekten bir dev kadar olmustur, hemen askeri ucaklar falan gonderilir, sagina soluna sikarlar kelvinin bi ise yaramaz tabi. sonra bizim bu esas oglan onunla daha once yuzyuze geldiginden onun bi zayif noktasini bulur, mesela yuzu bi kabugun icinden cikiyordu demek ki korumasi gerek demek ki hassas yeri yuzu falan der, sonra kendini feda etme ugruna onun onune yem olarak atlar yuzunu acmasi icin, tabi plani coktan yapmistir. kendine el bombalariyla falan elbise yapip kelvjn yuzunu actiginda onun agzinin icine dogru atlar ve booom. kelvin olur kahraman amerikali dunyayi kurtarir, son sahnelerde de artik onun ogretileri uzerine kurulmus bir uzay arastirmmalari merkezi falan gosterilir. bla bla bla...

mesaj gönder