1. burada bahsedilen kişi benim. mesaj gibi bir seçenek varken, olay anında yapmayın etmeyi demek varken olayın yaklaşık 20 saat sonrasında "terbiyesizlerrrr midem bulandııı" tribinde bi yazı yazdığı için ben de direkt nick altından yazacağım. bonanın taraflı tutumu zaten biliniyor, cliffe toz kondurmaması konuşuldu edildi ki kaos diye ölüp biten milletin kutsalına kıymetlisine en çok sallayan biri cliff. ban tehdidi geliyorsa öyle birilerini kayırma lüksünüz yok maalesef, herkese işleyecek o kural. "ama cliff normal hayatta iyi biri" gibi bi savunmanız olamaz yani.
    bona, benden hoşlanmadığını biliyorum ve ben de senden hoşlanmıyorum ama tutup yazdığın gibi saygısızlık da etmedim. hatta bana "sığır" ya da "sığır yavrusu" "seni çıktığın yere geri sokarım" gibi küfürlere yayınında gülerek, engel olmayarak sen bana saygısızlık ettin. bebe çığırtkanlığı ifadeni de ciddiye alamıyorum bu yüzden. samimi değil.
    alakasız şeyler söylemek istemezdim ama ben de bi şeylerden aşırı hicap duyuyorum mesela.ne biliyo musun, youreads radyosunda bile kendi radyonun reklamını yapman. tamam hepimiz anladık daha nezih bi ortam, tamam çok güzel. ee, buradakileri beğenmiyorsan neden kendi radyona çağırıyosun? ya da ne kadar hoş, başka radyoda kendininkinin reklamını yapman. e al işte bu da benim midemi bulandırdı. ama dediğin gibi saygılı olmak zorunda olduğumuz için dile getirmemiştim. şimdi bunun aşıldığını gördüğüm için rahat rahat dile getiriyorum.
    açık mektubumu sonlandırıyorum burada. zaten çoğunlukla gelmeyi tercih etmediğim yayınlarına artık hiç gelmeyeceğimi de söylemek istiyorum. aynı şekilde sen de benimle ilgili konularda, yorumlarda bulunmazsan çok sevineceğim. biraz düşünürsen neden bahsettiğimi anlarsın.

mesaj gönder