1. feminizm bir tarikattır.

    tanrı dualarla beslenir, feministler ise tecavüzle beslenirler. tecavüze ihtiyaçları var. tecavüze susamışlar. tecavüze tapıyorlar. en büyük rüyaları bir gün kurbanı olmak ki kendilerini daha yüksek bir mertebeye taşıyabilsinler.

    gerçek tecavüzler yıllar geçtikçe azalıyor. feministler buna karşın yeni tecavüzler uydurmak zorunda kalıyorlar. tecavüz hakkında yalan söylemek zorundalar. tecavüzün tanımını bile değiştirmek istiyorlar. adına "tecavüz" deyip yeni şeyler uyduruyorlar. (bakışlarıyla tecavüz, neredeyse tecavüz, görüntüyle tecavüz, seviştik benden ayrıldı tecavüz)

    feministler tecavüzü azaltmak için yapılan her çıkışa sinir patlamasıyla cevap veriyorlar çünkü tecavüzün ortadan kalkmasını şehitliklerine bir engel olarak görüyorlar. tecavüze uğramayan her kadın onlar için ataerkilliğin neferlerinden biri.

    tecavüz sayısını azaltmak ya da kadınların tecavüz iddialarının ciddiyetini anlamasını sağlamak için yapılan her şey feministlerin dinine edilmiş bir küfür. feministlerle mantıklı çerçevede tartışmak mümkün değildir. bilimsel olarak sunduğunuz her şey bir yalandır ve ataerkil yapının dünyaya hediyesidir. bilim sadece kadınları baskılamak amacındadır.

    feministlerin bulunduğu ortamda bulunmayın, bulunmak mecburiyetindeyseniz muhatap olmayın, illa ki olacaksanız da ortamda kesinlikle bir kamera ya da mikrofon olmasına dikkat edin.
    http://i.imgur.com/313xE6Q.jpg
    http://i.imgur.com/GZDW58J.jpg
    http://i.imgur.com/MNavDRI.jpg
    http://i.imgur.com/dQVzonB.jpg
    http://i.imgur.com/7udiGE2.jpg
    http://i.imgur.com/jaYoVi2.jpg
    http://i.imgur.com/MOfRcqt.jpg
    http://i.imgur.com/ZLXAY9O.jpg
    http://i.imgur.com/ucWVgXx.jpg
    http://i.imgur.com/PcQFZVZ.jpg
    http://i.imgur.com/ZFDnbi6.jpg
    http://i.imgur.com/JthzwOj.jpg

mesaj gönder