1. kumarbazlar gerçek kumarbazlar bir değişiktir, farklıdırlar.

    üzerine oynanacak başka bir şey olmadığında geçecek arabanın plakasının son hanesi çift mi tek mi olacak diye oynarlar barbut atar gibi ve hatta zaman zaman daha ciddi rakamlarla.

    mutlaka şaşalı yerlere ihtiyaçları yoktur. an onu gerektirirse bir metal parayla yazı tura oynarlar ortalama insanımızın bir yıllık geliri kadar paralar basarak tek atışa.

    mutlaka ve her zaman aptalca olmasına gerek yok ama rekabet erkekler arası rekabet de buna benzer. rekabet etmek için bir kadına, onları etkilemeye veya o rekabetin sonunda bir ödül olmasına gerek yok. ve evet bu sıklıkta olmasa da rekabetçi kadınlarda vardır.

    vücudunu 10 gün kullanamayacak hale getiren insanlar gördüm ben, sırf yaparsın yapamazsın rekabeti üzerinden.

    rus ruleti oynuyor insanlar beyinleri duvarları sıvama pahasına. pek bir gençliklerinde kanda sıfır alkol oynayanlar gördüm ben bir kere. başta sanırım bakalım gerçekten sıkabilecekler mi boş mu yapıyorlar diye karışmadı ama sonra kulağı kesik 2-3 kere yatıp çıkmışlığı olan yaşça büyük ağır abileri dabancayı aldı ellerinden çatır çatır tetiği çekince onlar.

    einstein vs hepten uçulmuş, einstein kadınlarla, evlilikle vs zaman kaybetmemek için kuziniyle evlenmiş ve ona evlilik öncesi neredeyse kendisiyle istemediğinde konuşmaması şartını bile koşmuş bir adam.

    bırakın şu sahibinin, efendisinin elinde ki 50 grlık et parçası için dili bir karış dışarı sarkmış salyalarını çevreye saça saça o ete kitlenmiş gözlerle heyecandan ve o ete yönelik tutkudan derin derin nefes alan veren aç köpekler gibi davranmayı. ^:swh^

    üşenmeyip kadınlar dötlerini miktiren erkeklerden hoşlanır, onları beğenir, birliktelikler yaşar diye yaygın bir anlayış, düşünce oturtsak dötünü miktirecek hatta miktirirken videoya çekip internete koyacak erkekler var a.q. ^:swh^

    kadınların hoşuna gider, giderim düşüncesiyle maddi gerçekliklerle çelişen saçma sapan şeyler yazanlar var.

    erkeğin gücüyle var olan kadın egosuna gelince evet böyle bir şey var. bunu elbette hepsi için hatta önemli bir kısmı için geçerli değil ama bürokrat, subay, amir, müdür vs eşlerininin bir kısmında gözlemlersiniz ya da gözlemlemişsinizdir.

    türk edebiyatı ve sinemasında yaygın bir yan öğe olarak çok ve sık kullanılır ve evet gerçek hayatta da zaman zaman gözlemlenir, gözlemlersiniz, gözlemleriz.

    hafiften bir snobluk kasmalar, marabayla muhattap olmayan mavi kanlı tripleri, tepeden konuşmalar vs vs...

mesaj gönder