1. tüm hayatım boyunca düzenli izlediğim herhangi bir türk dizisi olmadı ama sonuçta insan sosyal bir varlık ve dizi izlenen ortamlara giriyor ya da çok konuşulana veya zaplarken gördüğüne bir göz atıyor.

    temel saçmalık ki bu saçmalık son dönem türk sinemasında da var. güzel kadın kadrolarını, kontenjanlarını psesuo^:güzelimsi^ kadınlarla doldurmaları.

    bence bu bir hakaret veya aşağılama değil veya böyle olmak bir suç ya da yanlış, ayıp bir şey olmadığı için isim vererek yazabileceğimi düşünüyorum. beren saat'in dizi sektörünün en güzellerinden hatta en güzeli olduğunu yazan çizen bir medya ve sanırım onların etkisinde kalıp böyle düşünen bir izleyici kitlesi var.

    en güzeli buysa diğerleri nasıl acaba diye düşünüyor insan. elbette güzel, çok güzel kadınlarda var dizilerimizde ama güzel diye sunulanların çoğu ülkenin en güzel kadınlarından kabul edilecek, edilebilecek seviyede değiller.

    naçizane tavsiyem; zaten pek izlenir şeyler çekmiyorlar bari oradan yüzlerini güldürsünler izleyicilerin.

    hayır dizileri kadınlar ve buna mecbur kalan ve doğal olarak erkek olan eşleri, sevgilileri, partnerleri izler, izlenecek diziye onlar karar verir, kadınlarımızın yanlarında ki erkeği veya erkekten kıskanıp kanal değiştirmesine neden olmayacak bir düzey yeterli mi diye düşünüyorlar, ne düşünüyorlarsa artık.

mesaj gönder