1. bu başlığa ikinci kez yazıyorum. youreads ekşi sözlük zıvanadan çıktıktan sonra ben ve benim gibiler için sığınılan ilk liman oldu ancak, bazı şeyleri daha ben yazar dahi değilken peşinen söylemek istiyorum.

    malumunuz üzere, ekşi'nin içinde bulunduğu karmaşık halin en belirgin sebebi; yöneticilerin yazarlara duyduğu saygıyı kaybetmesidir. bu sorunun geldiği son nokta: temada yapılan değişiklik ve bu değişikliklere gelen itirazlara karşı vurdumduymaz, lakayt ve pişkin tavırdır. bunları burada kesiyorum zira sosyal medyayı takip eden herkes için buraya kadar bilinmeyen bir şey yok. zaten benim de, bu konu özelinde, bilinenden farklı bir şey söylemeye mecalim yok.

    pekala, bu başlığa neden yazıyorum? el cevab: youreads kategorize etme açısından gerçekten çok orijinal bir yerde duruyor. özellikle kitaplar için yapılan başlıklar gerçekten harikulade. buradan sadece bir eleştiri getirmek istiyorum^:daha yazar değilim ama özgüvene bak^. diğer sözlüklerle kıyaslamak istemiyorum ancak gerek ekşi gerekse de diğerleri (instela, uludağ, hatta inci) bu siteye göre çok daha hızlılar.yanlış anlamayın çok fazla yazı yazılıyor manasında değil. bildiğiniz bu site onlara göre bariz şekilde daha yavaş çalışıyor. umarım, bu sitenin söz sahipleri bu konuya ilerleyen zamanlarda bir çözüm getirirler. ben teknik meselelerden anlayabilen biri değilim ancak halledilemeyecek bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

    son olarak, sadece bir sosyal medya mecrası ve entelektüel ortam olarak değil, kalben de desteklediğim naif ortam.

mesaj gönder