1. oradan gelen biri olarak son durumuyla ilgi diyeceğim o ki, bütün suçun sumaksız dürüme atılmasının abartı bulduğumdur.

    olayı ticaret ekseninde ele alırsak, sumaksız dürüm yazar olacak adaylara belirli maddelerden olusan bir takim sozlesmemsi seyleri kabul ettikten sonra yazar olunabileceği sartını koyuyor.

    bu maddeleri okuyan yazar sayisi eminim ki iki elin parmagini gecmeyecek sayidadir. bu sarti kabul ettikten sonra yok ben duymadim, bilmiyordum deme sansiniz yok. durumcesi ' yasalari bilmemek mazeret sayilmaz ' madem ki itiraz edecektin yazar olmayacaktin suser kardesim. seni rahatsiz edecek bir husus varsa yazmayi keser baska platformda yazmaya devam edersin su an yaptigimiz gibi.

    olayi troll, seviyesiz suserler ekseninde ele alacaksak da burada sayin sumaksiz durumun salak sacma yonetimi soz konusu. bu konuda sinirsiz itiraz hakkin var. baktin ki degisen bir sey yok yine yukarida belirttigim seyi yaparsin.

    tema olayina hic deginmiyorum zaten kisacasi eksisozluk'e yazar olmadan once sumaksiz durume para kazandiracagini bildigin halde yazar oluyorsun.

    yani sucun buyugu bizim gibi suserlerde cunku sumaksiz durum yavan olur bunu gec idrak ettik.

mesaj gönder