1. gece gece sözlükte hortlaması heyecan veren olaydır, yeni yerimizi bulduk diye geleneklerimizden olmayalım.

    ural dağlarında meydana gelmiş olayda 10 profesyonel genç dağcı kendilerine uygun rota çizerler ve 1 kişiyi rahatsızlandığı için başlangıç noktası olan köyde bırakıp 9 kişi 27 ocak günü yola çıkarlar.
    dönmeleri beklenen 12 şubat günü kimse endişelenmez zira dağcılıkta bu tür gecikmelerin yaşanması doğaldır. ancak birkaç gün geçmesinin ardından dağcıları aramaya başlarlar.
    26 şubat tarihinde cesetlere ulaşan ekipler çadırın içten yırtıldığının ve dağcıların içeriden o soğuk hava şartları ve profesyonellikle bağdaşmayacak şekilde korunaksız çıktıklarını görür. dağcılardan bazısının donarak, bazısı yanarak, bazısı tanımlanamayan ölüm şekli ile darbesiz, bazısı ağaç dalından sarkmış konumda öldükleri anlaşılmıştır. üstelik bir teoriye göre dağcıların cesetlerinde radyoaktif madde bılunmaktadır. ortada birçok teori olması ve resmi kurumlar tarafından onaylanmaması sebebi ile bu olay gece yarıları aklımıza gelip gelip korkutmaktadır. ayrıca iğrenç bir uyarlama, en saçma teoriye bağladıkları bir filmi vardır ki sadece teaser izlemiş olmama rağmen şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim.

mesaj gönder