1. her youser'ın üstlenmesi gereken bir görevdir.
    bir youreads neden daha popüler olmasın? bunu hesaplayacaksınız. bunu yapabilmek için her youser'ıma da bir görev düşüyor değerli arkadaşlarım. hayatında hiç youreads'e girmemiş,
    1) ilkokuldaki 5 arkadaşınızı bulacaksınız
    2) ortaöğretimdeki 5 arkadaşınızı bulacaksınız
    3) lisedeki 5 arkadaşınızı bulacaksınız
    4) askerlik yaptığınız 5 arkadaşınızı bulacaksınız
    5) sokaktan da 4 arkadaşınızı bulacaksınız.
    hepsini toplarsanız 24.
    türkiye'nin nüfusu yaklaşık 78 milyon. 78 milyonu 24'e bölüp, şu anki aktif youser sayısı ile çarpar iseniz ortaya çıkan rakam türkiye'deki potansiyel youser'ların oranını vermektedir. bu inandırıcı olmayan bir hesap mıdır?

    edit1: türk dil kurumu türkçe sözlük'te;
    popüler:halkın arasında yaşayan motiflere, ögelere yer veren, onlardan yararlanan, halkın zevkine uygun, halk tarafından tutulan.

    edit2: kültür ve sanatla ilgilenmek halktan kopmak, kendini diğer insanlardan üst düzey görmek değildir. farkındalığı olan ve kültür sanattan anladığını düşünen insanların, diğerlerini de bu yola teşvik etmesi gerekmektedir. şahsi fikrime göre burada yazılan yazıların önemli amaçlarından birisi ise insanların ufkunu açmak, farkındalığı olmadığı konularda farkındalıklarını arttırmaktır. kendimiz okuyup kendimiz yazacaksak buraya yazmanın, kişisel günlüğe yazmaktan pek farkı yoktur.

mesaj gönder