1. 2 senedir benzinli otomatik advance paketine sahip olduğum otomobil. aracın performansı ve yakıt durumu(lpg) gayet iyi. 31-32 lt lpg ile ortalama 350-370 km yol gidiyor. uzun yolda 16-17 kuruşa kadar düşebiliyor tüketim. vites geçişleri hissedilmiyor. aracın göğsü eski amerikan arabalarında olduğu gibi alçak bir dizayna sahip. ilk başta rahatsız edici gibi geliyor ama zamanla ne kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz. arka ve ön koltuk mesafesi çok iyi. bagajı çocuklu aileler için uygun genişlikte.
    aracı uzun yolda kullanacaksanız koltukları çok rahatsız. 10-11 saat sadece lpg doldururken ara verecek şekilde kullandım. bel boşluğu desteği olmadığından aşırı bel ağrısına sebep oldu. dönüş yolunda ufak, ince bir yastıkla destek yaparak bunun üstesinden gelebildim.
    boyasında problem var sanırım. en ufak dokunmada bile dökülüyor. almadan önce bu konuda bir kullanıcı yorumu okumuştum ama kullanıcının pimpirikliliğidir diyip önemsememiştim, yanılmışım.
    şoför kapısında bulunan cam otomatiklerinde sadece şoför camının otomatiği ışıklı. maliyetten kaçmak için böyle yapıldıysa çok ayıp.
    genel olarak sahip olmaktan memnun olduğum otomobil modeli.

mesaj gönder