1. bu eylemi gerçekleştiren kişiler ayrıca;
    - mevsiminde bir oturuşta 1 kilo incir , üzüm gibi şeker oranı yüksek ürünleri gömmekten kaçınmaz. doğum günü veya özel günlerde sunulan pasta , şerbetli tatlı ve yüksek miktarda şeker oranı içeren kokteylerin başında kamp kurarlar.
    - düzenli veya düzensiz sigara , alkol kullanımları bulunur.
    - gittikleri markette içeriğine bakmadan pahalı ise iyidir mantığında yiyecek alışverişi yaparlar. son kullanma tarihine bakmak akılları için bir ütopyadır.
    - hiçbirinin bir beslenme planı bulunmaz. öğün dağılımı ve günlük kalori ihtiyacı gibi konuları zengin , şımarık marjinallere ait terimler olarak görürler.
    - bir sohbet ya da fikirlerin tartışıldığı bir masada siz isteseniz de istemeseniz de bir noktada konuyu çayı şekersiz içip bir filozof bir buda mertebesine eriştiklerini ima ettikleri bölüme getirirler. karakter yapıları narsistlik olgusunu kaldıramadığı için mide bulandırıcı bir görüntü ortaya çıkarırlar ancak kendileri bu durumu düşünmeyecek kadar aydınlanmışlardır.

    dolayısı ile bu tipleri onlarca madde ile açıklamaya lüzum yok. bir beslenme planı olan , düzenli bir diyet programı olup mevsimine göre revize eden ve gerçekten çayı şekersiz içtiği takdirde tadını alan insanlar haricinde kalan bu tiplerin selamını almayın , bilgi - deneyim kazanma maksadı ile fikir tartışmasına girmeyin , oldu da kaçamadınız arkadaşça kafa muhabbetinizi yapın ancak dost kazanma amacı ile yaklaşmayın , muhattap olunan ve sohbetin olması gereken noktalarında " yav he he ! " cümle yapısını tatava yapmadan basın geçin.

mesaj gönder