1. bazı arkadaşlar bozulsada kural çok basit. "gırtlağını tutacaksın, sporunu yapacaksın".

    bunun dışında mucize diyetler, 2 haftada 2 beden incelmeler, yaza hazırlık diyetleri gibi türlü saçmalıkları deneyenler büyük hayal kırıklıklarına uğrar.

    bunu yazan adam 73 kg fit bir vücuttan, 97 kilo göbekli bir şempanzeye dönüşen biri. gerçi ben her halimden mutluyum ama bacaklar bu ağırlığı taşıyamıyor maalesef. hatun milleti de pek bakmıyor yüzümüze :).

    hayat bana bu konuda pek tolerans göstermedi. bünyem hızlı kilo alıyor. en ufak bir disiplinsizlikte kendimi kocaman bir göbekle baş başa buluyorum. sürekli bir diyet ve spor ilişkisi içinde olmam gerekiyor ancak artık sıkıldığım için bıraktım. yaşımızda ilerledi. kel ve göbekli bir erkek olarak hayatıma devam ediyorum.

    sağlıklı yaşamı hayatınızın tam ortasına koymazsanız iş zor. ben bir kaç kez başardım ama sonu hep kötü bitti. gardrobum çok değil 2 sene öncesine ait slimfit t-shirtler, 30 beden pantolonlar, medium size kıyafetlerle dolu. şimdi ise 36 beden, xl şeylerle.

    ben başaramadım ama bu sizin umutsuzluğa kapılma nedeniniz olmamalı. ben hayatımın çok büyük bir bölümünü fit bir vücutla yaşadım. son 5-6 sene inişli çıkışlı bir vücudum oldu. sizler sağlıklı beslenip, düzenli spor yaparsanız olmayacak bir şey değil. umudunuzu kaybetmeyin.

mesaj gönder