1. yazmak istiyorum.

    bu kadar terörist saldırı olurken neden hükümete isyan ettiğimizi, istifa beklediğimizi anlatmak istiyorum. herkesin anlamasını istiyorum. biz teröristle ve onların yaptıkları eylemlerle aynı safta değiliz saygıdeğer arkadaşım. onların inşallah tez zamanda allah belalarını verir, emellerine ulaşamadan geberirler. biz onları en fazla kınayabiliyoruz. bir şey yapamıyoruz, kim terörist kim değil bilemiyoruz ama bizi yönetenlerin bilmesini bekliyoruz. bilmesi gerektiğini düşünüyoruz. bunları engellemelerini istiyoruz.

    teröriste lütfen yapma dersek yapmayacaklar mı? yapacaklar. bunu kimin engellemesi gerekiyor? biz normal halk olarak mı engelleyeceğiz? tabi ki hükümet, istihbarat engelleyecek. engelleyemiyorsa bile halkı uyaracak. çıkmayın dışarı diyecek patlatacaklar nasıl olacak bilmiyoruz o yüzden engelleyemiyoruz ama siz çıkmayın diyecek. bunu bile yapmayan istihbarattan bahsediyoruz. abd açıklama yapıyor. ekşide veya burada okumuştum hatırlamıyorum. bir arkadaşım "tak" ın yaptığı açıklamayı paylaşmış. onlar da uyarıyor. canımızı emanet ettiğimiz devlet büyüklerimiz bizi uyarmıyor. engellemeyi geçtim. ne yapalım bunun sorumlusu teröristse en fazla lanetliyoruz. ama engelleyemeyenlerin de sorumlu olduğunu düşünüyoruz. o yüzden hükümete saldırıyoruz. çünkü ölmek istemiyoruz saygıdeğer arkadaşım.

    5 ayda 3 saldırı oldu ankarada. bunun hesabını kimden soralım sen söyle bize. söylede ondan hesap soralım hükümetten soramayacaksak hesabını. çünkü hükümetten hesap sorunca biz de terörist oluyoruz ya. sen söyle arkadaşım ne yapalım.

mesaj gönder