1. terör örgütüne serzenişte bulunmanın işe yaramayacağını, terör örgütünün muhattabı olmadığını bilen kişidir. dolayısıyla terör örgütüne seslenip "hepiniz şerefsizsiniz" gibi herkesin bildiği bir şey söylemek yerine, kişi kendisini koruması gerekip korumayan kişiye serzenişte bulunur. ayrıca 9 yaşında bir çocuk küfür ettiği zaman çocuğu dövmez, bu çocuğa bu küfürü kim öğretti acaba diyip çocuğun ailesine kızan kişidir.

    daha yakın bir örnekle evine alarm sistemi almışsa eğer, hırsız girdiğinde bu sistem çalışmazsa hırsıza ve çalışmayan alarm sistemine birlikte kızar. malum hırsızın kim olduğunu ve ya ona nasıl ulaşacağını bilmediği için alarm sistemini aldığı kurumu muhattap alır.

    bir de hdp'nin muhalif partiler arasında 3. sırada olduğundan mütevellit hdp'ye oy verme oranı %33'ün altındadır. bir de malum partinin destekçilerinin bir kısmı zaten terörist olduğunu göz önünde bulundurursak ve teröristin bir terör olayında suç değil başarı aradığını varsayarsak %33ün bayağı altındadır.^:sözelciyim kusuruma bakmayın^

    dipnot : insanları sınıflandırmak hoş bir şey değil sözlük.

    edit: interaktif kültür ağındayken küfür içermeyen hali daha makbul sanırım.
    bozuk

mesaj gönder