1. bir kulübün taraftar grubu.

    aynı zamanda, üzerine basılmış meyve gidi dümdüz olduklarını düşündüğüm,küstah ve terbiyesiz insanlardan oluşan bir topluluk. bir futbolcularının fenerbahçe'nin avrupadan elendikten sonra kına yaktığı kaba etine, o'na ve bu gaflete düşen diğer futbolculara güzel ve naif bir cevap veren fenerbahçe kulübüne karşı yayınladıkları bildiriyle ne kadar işe yaramaz,çok temiz olmayan ve işlerinin sadece gösteri olduğunu kanıtladılar.


    !---- spoiler ----!


    "sınırsız yabancı futbolcu sayısını olumlayıp, kendisini milli takımmış gibi tanımlayarak, rakibi olduğu takımlarında oyuncularının ve taraftarlarıın da kendisini sevmesi bekleme zavallılığı tam da fenerbahçe’ye yakışan bir aymazlık halidir. tam da size özgü bir şımarıklık halidir.
    edepsizliğiniz yakanıza asılı bir rütbe gibidir.
    kendisini süper lig’in tek hakimi olarak gören bu şahsiyetsizlerin kendilerini herkese dayatma ve kabul ettirme tutumu bir acziyetin dışavurumudur.
    şunu kafnıza sokun;
    biz sizinle rakibiz. rekabetimizin sınırları coğrafi değildir. her yerde, her zaman rakibiz.
    yabancı bir takımın rakibi olmanız sizi, bizim rakibimiz olmaktan çıkarmaz.
    bizler, yani taraftarıyla, futbolcusuyla bir ihanet içerisinden olmakla suçlanıp, sözde yetkili kurumlara şikayet ediliyor isek bu sadece sizin o gülünç zavallılığınızı ortaya koyar. beter olun, gün yüzü görmeyin.
    ihanet kelimesini özellike bugün ağızlarına alma cüretini gösteren bu zibidilerin tarihi işgalcilerle raks etmekle doludur."


    !---- spoiler ----!

mesaj gönder