1. neresini seveceğini bilmiyordur efenim. arkadaşlarla birlikteyken içiliyor eyvallah da, öyle yokluğunda aramam yani.
  2. Türkiye, Fas, İrlanda, İngiltere gibi tiryaki dostlarımızın arasında biraz yadırganıyoruz ama dünyanın önemli bir kısmında da çoğunluktayız : ) Kişi başına çay tüketimine göre ülkeler

    Bu arada benim de çayı sevmeyen ancak kışın ısınmak için, misafirlikte ise nezaketen içen biri olarak dahil olduğum grup...
  3. başıma bir iş gelmeyecekse benim. sabah kahvaltısı dışında çay içmeyi sevmiyorum. evde de öyle yemeklerden sonra çay içme gibi bir adetimiz yoktur. genelde herkes kahve içer bizde. çay ancak misafir geldiğinde isterse içiliyor.

    ıhlamur, ada çayı vb. yeşil çayları daha çok tercih ediyoruz çay içmek istediğimiz zaman.
  4. çayı keyif almanın dışında tamamen atıştırmanın önüne geçmek yani kilo kontrolü için kullanan biri olarak çokta fifilemediğim durumdur, istemiyorsan içme kardeşim bu hayat senin, özgürsün.
  5. bu insan benimdir. herkesin zevki farklı olabileceği gibi kahvaltıda 1 bardak çaydan fazlasını tüketmem.
  6. sevmemek değil sevememektir. daha çok sevdiği şeyler vardır mesela. kahvesiz yapamıyordur. seçme şansı olunca istemsizce kahveyi seçiyordur. çay sevmiyorum diyenleri hemen dövmeye başlamayın.
  7. insandır. sigara içmeyi sevmeyen, kahve içmeyi seven, spor yapmak istemeyen, ailesiyle vakit geçirmek isteyen insanlar gibi tercihleri vardır ve dilediğini yapmakta özgürdür. bir de şekerden uzaklaşmıştır ve şekersiz çay sevmiyor olabilir benim gibi.
  8. sıcak içecek düşmanıdır bu insan, ama soğuk çay içiyorum oradan kurtarır mıyız ki?