1. bi çoğu şahane olmasına karşın gerçekçi olmak gerekirse doğru olan önerme popüler filmler oldukları için olması normal olan durum
  2. kisi bazli anlamsiz liste calismasina dair acilmis basliktir. itibar edilmemelidir.
  3. tabi ki de "star wars" . ulan bildiğin sıradan bilim kurgu serisi, hatta bence daha iyi bilim kurgu filmleri olduğu halde star wars abartılmış ve şişirmiştir. seri iyi, filmler güzel, imdb puanı olarak da yüksek oran verebilirim ama arkadaş o tanıtımlar, oyuncaklar, kuyrukta beklemeler, jeday felsefesi, ıvırı zıvırı. tey allam ya gına geldi valla. bim marketler de bile oyuncakları var artık. bir filmden nasıl bıktırılır'a güzel örnektir bu seri. bir ara lost dizisinden de böyle soğumuştum.
  4. tartışmasız shawshank redemption
    vagus
  5. star wars serisi diyerek katıldığım liste. ancak ondan bile emin değilim , bu kadar hastası var belki bir bildikleri vardır.
    bu arada sinema tarihine damgasını vurmuş bazı filmlere haksızlık edilmiş gibime geldi. the godfather serisi de sıradan filmse, requim for a dream birşey anlatmıyorsa, mesela matrix özgün senaryosunun ekmeğini yiyemeyecekse zaten hemen hemen bütün filmler sıradan demektir. fark yaratan filmlere haksızlık etmemek lazım diyorum ve gidiyorum.
    symek
  6. amelie beni benden alan dünyanın en iğrenç sıcaklığını taşıyan film
  7. lotr'in abartı bir film olduğunu düşünenleri görmemi sağlayan başlık.

    vay arkadaş. kitapları dünyanın en çok okunan, filmleri imdb nin ilk 20 sinde olan bir seriden tam olarak beklenti neydi, merak ettim. tamam herkes lotr'i beğenmek , defalarca izlemek zorunda değil ancak kolpaçino serisi muamelesi de yapılmasın bi zahmet.
  8. yazan var mı bilemiyorum. kesinlikle (bkz: aşk tesadüfleri sever)
    bu film eğer favori filminiz ise ya hiçbir şey izlememişsinizdir ya da ergenlikten çıkamamış duygusal bir budalasınızdır.
  9. mad max fury road olduğunu düşünüyorum. belki de aradığımı bulamadım. benim aklımda kalanlar film boyunca oluşan bir düğün konvoyu.

    star wars yazanlar hiç hoş bir şaka değil, ona dokunmayacaktınız!!!
  10. titanic
    star wars
    avatar