1. darbe olurken sokaga çikilmayacagindan dogru yapmis kisilerdir. mesele de zaten ilk gunlerde akla gelip "yok canım o kadar da değil" denen fakat bugunlerde neredeyse kesinleşen darbenin önceden bilindiği ve önlendiği konusudur. bazı subaylara sözler verildiği ve bu sözlerin tutulmadığı, halkı duruma inandırmak için gostermelik işgallere (trt, köprü) göz yumulduğu, bu durumun nasıl bir "lütuf" olarak kullanıldığı, diktatörün gücünü arttırmak için tıpkı "terör ile mücadele" adı altında halkın ve askerin hayatını hiçe sayabileceği aşikardır.

    türkiyenin son 10 yılı bir gün yazıldığında bugünün iktidar destekçileri utanmayacaktır çünkü utanç bir ozelestiridir ve politik bilinçle yapılır
  2. orduyu kutluyordum , vatan hainlerinin arasına girip sokağa çıkmadım. çok yaşa tsk!
  3. canını sokakta bulmamıştır
  4. varolan bir darbe değil, devletin kendini tekrar yeniden örgütlenmesidir. bknz,1971,1980,28 şubat... darbecilere yol verilmiş, bunu kullanarak ohal sayesinde kendini örgütlemeye çalışıyor. bir yönteme sorunu vardır . dikkat edin akp bile çözülmüştür.
  5. darbe oldugunda ulkede bile degildim. bir kafede ders calisiyordum. mola vermistim bir bakayim sosyal medyaya dedim, demez olaydim. tanklar, tufekler... ulkede olsam cikar miydim sokaga? sanmiyorum. cunku bu benim kavgam degildi. bir siyasi olusum ve o siyasi olusumun besledigi baska bir olusumun kavgasinda benim ne isim var. darbeyi yapan gercek turk silahli kuvvetleri olsaydi o gun meclisin onune dikilir bugunku durumumuzun sorumlularinin yuzune tukurmek icin beklerdim. vatan hainligi ile kahramanlik arasinda ince bir cizgi var ve kriterler hergun degisiyor. darbe gunu sokaga cikanlar bugun kahraman sayiliyor ise yarin hain denilmeyeceginin garantisi yok gunumuz siyasetinde. cok boburlenmemek lazim sagda solda tankin onune yattim diye.
  6. ben çıkmadım ama arkadaşımı aradım o çıkmış. napıyorsun dedim kapa kapa ellerim dolu erzak bastım dedi. tabi darbe olmayınca beni kriz aldı ama gülme krizi.
  7. tam cikacaktimki, ördek sürülerini nirmanaya gönderecek cikolata paketlerimin kurdaleleri cözülmüyor bir türlü, onlari cözeyim derken aradan iki gün gecmis. birdaki sefere artik..
  8. youreads anlıyorum ki çoluk çocuk, niteliksiz sımartılmış insan istifiymiş neden popüler olamadı sebebi çok açık bu tip insanlar artık sokakta linç bile edilebilir kimsenin müsamahası yoktur türkiye'nin halkı çok badireler atlatmıstır size benzer 15 temmuz kurtuluş savaşındaki gibi önüne çıkanı çıkıp ezmeye gücü ve morali yetecektir bence topluluk içinde şu sıralar bu fikirlerinizi fazla dillendirmeyin sağlığınız açısından hiç iyi sonuclar doğurmayacağını temin ederim allah bayrağımızı,cumhuriyetimizi,demokrasimizi,anayasamızı,hukukun üstünlügünü ve bu bayragı daha yüksek mertebelere tasıyacak gerçek vatanperver herkesi korusun amin
  9. bütün gece instagramda fotoğraf çeviren insanlığa ve ülkesine fransız kalmış vatanperverliğìn kırıntısından dahi nasibini alamamış tarihini göz ardı etmiş asosyal duygusuz ve duyarsız insanlar topluluğu olması muhtemel.
    farkında mısınız