1. evet aynı muhabbetin dönmesi biraz iç baymış olabilir ama yeni gelenler için bunları söylemek, bir ihtiyaç gibi.

    tanım: youreads'in daha da tanınacak bir platform olacağını düşünürsek, bu kaçınılmaz bir olay.
  2. "hay agzini öpeyim" derler ya, ilk giriyi okuyunca bunu dedim.

    allahini seven o dört harfli kelimeyi yazmasin artik şuraya. kuma gibi hissettirdiniz bana youreadsi.
  3. Sözlüğün son zamanların da olur ve yazarları üzerinde oluşturduğu olumsuz birikimlerin sonucunda bir Hasan Tahsin edasıyla ilk kurşunu atan arkadaşımız 'sessizvesakin' ile başladığını düşünüyorum.

    İlgili girdi linki: https://eksisozluk.com/entry/58950489
    ejh
  4. popüler kültürden, egodan, linç kültüründen, tanım olmayan boş bakınızlardan, laf dalaşından, bilgi içermeyen boş ve kişisel girilerden kaçıp gerçek bir kültür ağına sığınmaktır ancak umarım sığınanlar bu tür şikayetlerden dolayı sığınmışlardır.
    ben de 3 gün önce bu kaçışı yaşadım ve geldiğimde tam aradığım yer diye düşünüyordum. 2 gün içinde ise ekşinin buraya taşınmaya başladığını görmek üzücü oldu.
    youserların içtiği sigaranın, içtiği biranın, tuvalet alışkanlıklarının yazıldığını görmek akıbetin aynı olacağını düşündürdü.
    9 yıldır yazar olduğum kutsal bilgi kaynağının çöpe dönüşmesini gören gözler kültür ağının da benzer bir süreç yaşamasını görmez umarım...
  5. umarım herkes sığınmamıştır dediğim durum.
    emvey
  6. uzun suredir kacmak isteyip dogru duzgun bir platform goremedigimden yapamadigim ancak youreads'i gorur gormez gelip gerceklestirdigim eylemdir.

    insan gercekten hayret ediyor eksi gibi o kadar guzel bir sozluk nasil bu hale gelir diye. umariz 5 sene sonra ayni seyleri burada da yasamayiz.
  7. tamam yaptıkta burayı da ekşinin bozulmuş haline çevirmeyin, hazır yeniyken yine bilgi erişim merkezi olsun sadece.
  8. ekşi sözlükte hiç yazar olamadım. sanırım milletin anasına, inancına, değerlerine, fikirlerine küfür etmediğim için onaylanmadı yazarlığım.

    üye olmak istediğim sadece 1 konu vardı o sözlükte, o da mesaj atmak. gerçekten bilgili kişiler vardı, soru soracaktım, soramıyordum.

    şu ekşi sözlüğün buraya kayması bu işe yaradı. umarım bilgili kişiler gelir sözlüğe.
  9. bir süre ekşide çaylak olarak takılan biri olarak ekşi sözlükteki kullanıcıların buraya geldikten sonra açtığı saçma sapan başlıklarla kendilerini bu kadar belli etmemesi taraftarıyım. sizden önce burda bulunan insanları rahatsız etmeyin ! gelir gelmez kin nefret kusmalar başlamış, ayrımcılık yapanlar ortaya çıkmıştır. siteye ilk kayıt olduğumda huzur havası vardı 1-2 hafta sonra kaosa dönüşecek. hayır tamam bende yeni üyeyim ama sizin kadarda abartmıyorum arkadaş.
  10. youreads'in reklam yapacağı yeri iyi bilmesi sonucu gerçekleşen olay. ayrıca tasarım bakımından site içeriği ekşisözlük'ü bine katlar.