1. akp li dedelerin , hedef bi milyon hz.muhammet şeklinde din sömürücülerinin elinde oyuncak hale gelmiş olması, her yerini reklam kaplamış olması vs.
  2. bir yerden sonra "geçek bir hayatının olması"nı istemektir..
    çünkü neredeyse herkese yorum yapan insanların yüzde 70'i gerçek hayatta bu kadar sosyal ve konuşkan değillerdir..

    bu insanlar bi iltifat etse "eyvah, asıldığımı sanacak" diye içinden geçiren insanlardır..
    tecrübeyle sabittir..

    o kadar arkadaşım var ki lise yıllarında tek kelime etmemişiz, yıllar sonra beni bulmuş, fotoğraflarımı beğenmiş ve tüm durumlarıma yorum yapmıştır..
  3. severim özünde iyi çocuktur da artık pek görüşmediğim ve son 15 yılım hakkında hemen hemen hiç bir bilgisi olmayan bir arkaşım maymun edeceğimi bildiğinden yüzüme değil yanımda söylemeyeceği leş şeyleri gelip koyduğum fotoğraflarımın altına yazıyor. cevaben bir şeyler yazıp kalbini kırmak da istemiyorum.

    artık bu iş öyle bir hale geldi ki, ben bir fotoğraf koyunca diğer arkadaşlarım beni arayıp onun olası yazacaklarının geyiğini köpürtüyorlar, goy goy yapıyorlar. biraz da olsa çocukla eğleniyorlar. yazdıklarını fark edince kaldırıyorum ama, o arada bir sahneye çıkıyor işte hiper yaklaşımları.
  4. kullanıcı kitlesi, bilmem fark ettiniz mi ama yanlış düşünen, saygı duymayan, kör, anlamak istemeyen, "yobaz", görgüsüz, ahlaksız kitlenin%99.9'u facebook kullanmakta. çünkü facebook bu kişileri kategorize etmek için sayfa ve grup açan insanlarla kaynıyor. yapma abicim siyasetini, keşke eskisi gibi olsa da milletin tek derdi birbirine rakı atmak olsa...
  5. halihazırda twitter ve instagram varken düşünmediğim durum.
  6. fikri olmadan zikri olanın toplandığı yer olarak nitelendirdiğim; bir kaç yıl takılıp çıktığım, insana yeni bir vizyon vermeyen; bol goygoylu, ter kokan, duş almayan, sosyal medya platformudur.