1. kendine göre güzeldir bana göre çirkindir sevgilisine göre afeti devrandır falan. bir kişi kendiyle barışıksa ve kendini güzel buluyosa afedersin ama kalanlara bok yemek düşer.
    bu arada bunun bir üstü de çirkin ama fiziği güzeldir ki bu lafı duyunca erkek de olsanız kaçın yakında size de hallenebilir.
    wtf
  2. sanmak kanmanın yarısıdır. kanmak da sapmanın yarısıdır. sapmanın sözlük anlamının dışına çıkarsak. bu önermede bulunan kişi haklıdır.
  3. güzel hissediyordur. bence bundan ötesi de yok. standart güzellik algımızdan farklıdır. iyi hissetmenin güzel olmaktan farkı yok bana kalırsa. bunun dışında güzel olmayan kadının gösterdiği abartı özgüven ile etraftan güzel olduğu hakkında direktifler almış kadının abartı özgüveni aynıdır. ikisi de soğutur insanı. çünkü kendince güzel bulduğu kadın güzelim egosuna büründüğünde bu normalmiş gibi davranan insanlar var.
    sezgi
  4. güzel kadındır, özgüven her kadına yakışır, güzelleştirir. kendinizi nasıl görüyorsanız öylesiniz, gerisini kurcalamayın.
  5. ne var yani, ister kardeşim sana ne? milletin ne isteyip istemeyeceğine karar verecek kadar sınır tanımazların yönettiği insan oğullarının halkına yakışır bir başlık olmuş.

    kardeş ben mercedes istiyorum izin verirsen, uygun mudur?

    edit: imla
  6. belki de güzeldir gerçekten.
  7. bu aralar güzel hissediyordum aslında. güzel hissedince bir de insan gerçekten güzel oluyordu anladım bunu. şimdi moralim bozulunca, modum düşünce, yine çirkin hissediyorum.
    o değil de bu hayatta onlar hep o kızları sevdiler biliyor musunuz. "ne yalancı, ne salak kadınlar gördüm zaten vardılar, çünkü özgüven önemli bişey" demiştim ya bi keresinde aynen o hesap. ve aynen o cümlenin arkasındayım. birisi vardı mesela eskiden. bende de iyi kuyruk acısıymış sanırım. onun mesela o zamanlar tabii, o kızı sevmesini hiç anlamamıştım. sonra o da gördü muhtemelen yüzünü ki ayrıldı ondan. gerçi sonra hala bana kızı savunabilmişti garip. ama şimdi savunabileceğini zannetmiyorum. kız ne de olsa çamaşır değiştirircesine sevgili değiştiriyor. evet kusurabakmayınız, anlatıyorum burada bunları. bir yazar uzun uzun anlatmış güzel de anlatmış da, o özgüven gerçekten önemli bir şey. mesela ortalık bağırıp çağıran o yalancı kızlarla dolu. neden? çünkü biz hep koltuklardan izliyoruz olayı. sahneye bir kez olsun çıkıp elimize mikrofonu almıyoruz. ne diyeyim mühim değil. birgün bizi de farkeden biri çıkar. o yalancılar, o görselci erkeklerle eşleşiversin.
  8. kuskusuz bu yasina kadar abaza erkeklere denk gelmistir, ki erkeklerin hepsi abazadir bu arada, bu yuzden "ben donyanin en gozel karusiyam" havalarindadir. aslinda o da gercegi biliyor, ama kendini aldatmak hayati daha cekilebilir kiliyor sanirim.