1. 30/09/2016 tarihine kadar yapı kredi yayınlarında %35 (*:e varan) indirim yapmıştır.
    bu vesileyle şunu bir kez daha öğrendim; "her defasında okuyacağın kadar kitap al, sen aldığın kitapları okuyana kadar bir sürü kampanya olur sen de fazla fazla ödediğinle kalırsın."
    bu önemli ders için teşekkürler idefix.com.

    sevgiler...
  2. şu ana kadar tüm siparişlerimden memnun kaldığım site. indirimi de eksik olmuyor sağ olsunlar, bir kitapçıya girdiğimde fahiş fiyatları görüp istediğim gibi alışveriş yapamazken idefixten gelen her kargo sonrası yüzümde tatmin dolu bir gülümsemeyle kalıyorum doğrusu.
  3. şu sıralar oldukça uygun bir kampanya sunan site. 2 hafta önce 25 tl 'ye aldığım mülksüzler kitabını da barındıran 5'li metis edebiyat paketlerini 50 tl gibi bir fiyattan satıyorlar, hediyesi de varmış .
  4. kafasına göre sipariş iptal eden, "bir ay oldu, ne oldu bizim kitapların eksik olanları" diye sorduğunuzda "biz onu iptal ettik, size de bir ara haber verecektik" minvalinde yanıt alabileceğiniz kitap satış sitesi.
  5. bir daha buradan sipariş vermek gafletine düşmem umarım. sanırım internetten kitap alışverişi yapılan sitelerin en yavaşı bu site.
    ttsr
  6. daha önce bi kere sipariş vermiştim, çok kısa sürede gelmişti ve baya memnun kalmıştım açıkçası. geçenlerde babam kitap sipariş etmiş o da çok kısa sürede gelmiş, yine iki kitap istedik bi sorun yaşamayınca. burada yazılanlara çok şaşırdım, ben şanslıymışım demek ki. çünkü şu ana kadar sipariş verdiğim online siteler arasında en memnun kaldığım bu oldu.
  7. yeni yıl olduğu için sayımlar yapılır ve bu yüzden siparişler ertelenir. başınıza bir şey geleceğini sanmam. ben sipariş vermiyorum genel olarak.
    sezgi
  8. iletişim yayıncılık'ta yüzde 27 indirim var.

    iletişimden 6 kitap aldım, 1 kitapta yayınevi hediye etti. son alışverişimden kalma 75 tl üzerine 15tl indirim kuponum da vardı, karlı bir gün oldu.
  9. arada kafaları karışıyor ödemesini aldıkları siparişleri işleme almıyorlar. yoğunluktandır diyerek sineye çekiyoruz. harika indirimlerinin yanında sabit fikir dergisi,okuma listeleri ve sözünü sakınmadan başlıklı videoları ile gönlümüzde taht kurmuş markadır.
  10. şimdi arkadaslara şoyle bir sorum olacak.ben kitaplarimi bizim sehirdeki bir kitapevinden alirim reklamida olsun hadi etkin kitapevi.genelde internetteki idefix dahil diger sitelere baktigimda bir kitap benim kitapcimdaki fiyat ile interneteki fiyat arasinda 2 3 lira fark oynuyor sadece mesela mülksüzler kitabi idefix te 22 lirayken benim kitapcida 24 lira sorum şu acaba internetten almaya deger mi 1 2 lira icin zaman sonra kargo vs gibi seyler icin bilgilendiren olurse mesaj kutuma beklerim.
    is bu entry daha sonra duzenli bir sekilde editlenecektir.
    edit: youserların tavsiye ettigi sitedir.