1. sapyoseksüel kızlar eklesin temalı buluşmalar.
    şahsen zevkli olacağını düşünüyorum bu tarz eylemlerin.
    ama sizin seçiciliğinize de bağlı bir şey.
    ayrıca illa kız olmasına gerek yok.
    muhabbeti saran ve entelektüel birikimi olan ya da ortak zevkleriniz olan her insanla ırk, cinsiyet, din ayrımı yapmaksızın buluşabilirsiniz.
    tabiki bu karşı cins olunca kimse inkar etmesin ama istemsiz bir merak duygusu oluyor ki yine eminim karşınızdakini beğenmezseniz muhtemelen kanka olmaya çalışırsınız.
  2. sadece 1 kere gerçekleştirdiğim pişman olmadığım ama sonunda saçma sapan bir şekilde irtibatın kesildiği bir buluşmaydı. iyi bir arkadaş olabiliceğimizi düşünmüştüm ama sanırım ona kalırsa öyle değilmiş. tabi sözlükten tanıştığım için kendisi ile mantıklı biri olduğunu düşünmüştüm yalan değil ama öyle çıkmadı. sanırım bi insana yapılabilecek en kötü davranış hiç bir açıklama yapmadan hayatından gitmek.belki samimiyetimi yanlış anladı bilmiyorum ama okursa falan arkadaştan ötesini düşünmemiştim açıkçası neyse.

    sosyal medya üzerinden kimse ile konuşmam buluşmam zaten ama sözlük için farklı hissediyorum insanlar daha kendi gibi geliyor o yüzden buluşmuştum onunla güvendiğim içindi biraz ama sonra anladım ki sözlükte diğer sosyal medyalardan farklı değil.
  3. bir çok insanla buluştum farklı yaşlarda,farklı mesleklerde,sosyal medyada tanıştım buluştum kimi zaman tiyatroya gittik,kimi zaman kahvaltıya,kimi zaman akşam yemeğine,gece vakitlerinde bara hiç pişman olmadım çok güzel insanlar tanıdım,güzel arkadaşlar edindim bir kısmı ile halâ görüşürüm,konuşurum,buluşurum.
  4. Benim bir kaç defa başıma gelen olaydır.
    Hala çok sevdiğim ve haberleştiğim insanlar var.
    nadir görüşsekte haftada bir iki defa konuşuruz, aklı başında mantıklı insanlar..
    çekinmem o yüzden tanışmaktan görüşmekten.
    ama hep böyle olacak değil tabiki , sonuçta türkiye'de yaşıyoruz, insanın aklına bin türlü şey geliyor.

    Tavsiyem : sosyalleşmekten kaçmayın,dikkatli olmayı da sürdürün.
  5. gününümüzde, internetten iletişim bu kadar yaygınlaşmışken artık normal görülmesi gereken buluşmadır.