1. ekşi sözlükten cegavara'nın alter egosunun nihayet youreadsa geldiğini görmemizi sağlamış olan başlıktır.
    eğer açıklama beştepe gazetesi'nde çıksaydı ve haberi yapan gazeteci sir alexander fleming olsaydı emin olacaktım ama bu da yeterli.
  2. "satranç insanları hindulaştırıyor." cümlesi kadar saçma yargı.
  3. aslinda, kötü de olmazdi. özünde o da islam sonucta..
  4. kesinlikle katıldığım fikir milli iradenin bozulması zehirlenmesi ihtimali bile ürkütücüdür. benim önerim papaz yerine imam ya da hoca, kız yerine bacı vale yerine de delikanlı gibi yüzde yüz milli terimlerin kullanılmasıdır. genç beyinlerimizin bu tür hristiyanlık safsatalarıyla kirlenmemesi için en kısa sürede gereken yapılmalı ve bu işe derhal bir son verlpfkgpfmd ya derdini s.kiyim aq ülkedeki her halt çok normal olması gerektiği gibi eğitim sistemimiz mükemmel iskambil kağıtları kaldı
    wtf
  5. 31 şubat üniversitesinden ord. prof. dr. necmettin demirdelenoğlu beyanı.

    necmettin beyin beyanına göre iskambil kağıtlarındaki papaz, vale, kız, maça gibi semboller türk milletinin şuur altına hıristiyanlık pompalayarak bozulmalara ve çözülmelere neden olmakta.

    prof. dr. demirdelenoglu ifadesinde , tamamen milli ve yerli iskambil kağıtlarına geçmenin zamanının geldiği hatta geçtiği yönünde bildirimde bulunmuştur.
  6. izumi
  7. ülkenin büyük çoğunluğunun iq seviyesini açıklayan beyan.
  8. bir tarih olarak 31 şubat? bir akademik titr olarak ordinaryüs? zaytung haberidir zannımca.
  9. çok uzun zamandır oynarım ve kendimi bildim bileli izleyiciyimdir özellikle kışın sobanın yanında babam amcalarim oynardı bunca süredir bir etkisini görmedim .