1. çiçek sepeti icat oldu mertlik bozuldu yeminle, kredi kartı olmayanlar hala çiçekçilerden nakit ilen satın alıyor olabilir. halbusi çiçek sepetinden alırsanız etrafta böyle koca koca buketlerle abuk sabuk güllerle, karanfillerle gezmenize gerek kalmaz. basarsın parasını kurye verir, siparişiniz iletildi mesajı üzerine arar sempati puanlarını leblebi gibi toplarsınız.
  2. akla şu dizeleri getirir

    ''sen o karanfile eğilimlisin, alıp sana veriyorum işte
    sen de bir başkasına veriyorsun daha güzel
    o başkası yok mu bir yanındakine veriyor
    derken karanfil elden ele.
    görüyorsun ya bir sevdayı büyütüyoruz seninle
    sana değiniyorum, sana ısınıyorum, bu o değil
    bak nasıl, beyaza keser gibisine yedi renk
    birleşiyoruz sessizce.'
    beid
  3. bence gereksiz çok gözlemledim çiçek almak genel olarak erkeğin yapmış olduğu bir hata bir yanlış veya ona benzer bir durum varsa yaptığı eylemdir. şimdi düşünün bir kıza verdiğiniz sevgi veya yaşattığınız mutluluk mu önemli yoksa çiçek almak mı bence sadece kendimizi kandırmak tamam çiçek alalım ama hep onun gönlünü kırdığımız zaman değil hiç olmadık zamanlar da olsun ki bir anlamı olsun.
  4. sevgili için şiir yazmayı bırakmak kadar etkileyici olmayan eylem. totalde çiçek almak daha etkileyici sonuçta haberi var. ^:o kalemi bırakmayacaktım^
  5. sırf elim boş gitmiyeyim diye bir kırmızı bir beyaz gül alırım günü kurtarırdım.
    kırmızı:aşk
    beyaz:saflık
    der ordan yürürdüm :-)

    edit:ah eski günler ahhhh
  6. pragmatik açıdan değersiz hareket, tutum.
  7. sevgiliye hediye alarak mutlu etme taraftarı olmadığım için hayatımda sadece bi kere yaptığım eylem. yalnız hediye alıp iki hafta sonra niye ayrıldım orası biraz şey..
  8. sevgilime durup dururken "ben çiçekleri çok seviyorum biliyorsun değil mi?" diyip duruyordum ve en sonunda bana küçük bir çiçek bahçesi yapıp hediye etti..
  9. nasıl bir çiçek alacağına bağlı. kesilmiş bir çiçek vermek, kokusu her ne kadar güzel olsa da o artık ölmüş bir çiçektir. suya koymak onu sadece bir süreliğine ayakta tutar. ama vazoda bir çiçek almak daha farklıdır, her zaman onun orada kalacağını bilirsin, tabi ona ne kadar çok sahipleneceğine bağlı.
  10. eski sevgilimle 4 sene beraberdik, bir kere çiçek almadı öküz. bilmiyorum bence erkeğin aradabir jest yapıp çiçek falan alması bi kriter olmalı. özür dilemek için alıyor olsa bile iyidir yani. şuanda sevgilim olsa bana hiç çiçek almasa trip yaparım, çünkü erkekler tripsiz anlamıyor.