1. sorulan her sorunun cevabını bilmek isterdim. bilgi güçtür.
  2. birçok dilek hakkım olmasını dilerdim. hahaa! şaka şaka..
    hakikati -gerçeği- kavramak isterdim.
  3. ben tamamen riskli bir tercih yapıp yeniden hayata gelmeyi dilerdim. tabi bu konuda lokasyon ve aile bilgisi verdikten sonra. bu sefer de mutlu olamazsam demek ki sorun bende.
  4. düşündüm de bu sorunun cevabı çok zor, birkaç yazarın yorumlarını da okudum , para, sağlık, barış, mutluluk vs. yazılmış ben hayatımın bu anından sonra insan kalabilmeyi isterdim çünkü zaman zaman insanlıktan çıktığımı hissediyorum
  5. bir an önce gebermesini.
  6. insanların içindeki kini, egoyu, kıskançlığı almak ya da azaltmak isterdim. dünya daha mutlu yaşanacak bir yer olurdu.
  7. biri benim yerime işeyebilse yeter. hayattan büyük beklentilerim yok. olmadık zamanda gelen çişe tahammülüm yok..
    howl
  8. hiç doğmamış olmayı dilerdim.
  9. eşdeğerde sevilmeyi. insan, sevdikçe sevip zamanla canından can yaptıkça o'nu, o da sevsin istiyor aynı hızda ve ölçüde. "hatta yok ya o daha çok sevsin!" diyecek oluyorum - e çok güzel bir şey çünkü- sonra yok yok ben severim, eziyet olur şimdi ona diye kapatıyorum konuyu.
    daha bi dilek hakkım varken kendimle kavga yapmaya başladı kendim ya. alın şu illeti benden, ben nötr iyiyim. nötr nötr takılalım.
  10. istediğim an görünmez olmak iyi olurdu.
    böylece metroya, vapura, minibüse bedava binerdim.
    ya da bizim kodamanların toplantılarına girip pislik yapardım. evet kesin önce pislik yapardım. iyi ki görünmez değilim.