1. hiç varolmamış olmayı dilerdim.
  2. büyük bir meteor taşının gelip bizi yok etmesini isterdim ve istiyorum! dünya denilen bu boktan yerde bu kadar acı yeter. hadi be tanrım!
  3. ben tamamen riskli bir tercih yapıp yeniden hayata gelmeyi dilerdim. tabi bu konuda lokasyon ve aile bilgisi verdikten sonra. bu sefer de mutlu olamazsam demek ki sorun bende.
  4. düşündüm de bu sorunun cevabı çok zor, birkaç yazarın yorumlarını da okudum , para, sağlık, barış, mutluluk vs. yazılmış ben hayatımın bu anından sonra insan kalabilmeyi isterdim çünkü zaman zaman insanlıktan çıktığımı hissediyorum
  5. yokolup, güzel bir ülkede, doğru düzgün bir tip, tamamen sağlıklı bir vücut ve aile ile, hem matematiksel, hem de sosyal olarak daha zeki biçimde tekrar dünyaya gelmek isterdim. bunları tek istek olarak saydırabiliyor muyuz gerçi o da var.
  6. gerçekten mutlu olarak yapılan bir iş isterdim.yada iş değil hobilerinle ilgilenerek eğlendiğin parasal kaygının olmadığı bir dünya.
  7. işınmayla zamanda yolculuk arasında gidip geldim. "zamanda geriye dönüp onu ölümden kurtarırsan evren yok olur çöker" gibi şeyler olmayacaksa zamanda yolculuk.
  8. zaman yolculuğu...
    bu dilek sayesinde geçmişte yapılan hataları telafi etme hakkını düşünmek bile insana umut veriyor.
  9. insanların olmadığı bir dünyada hayvan olmak isterdim. hangisi olduğumun çok önemi yok, kedi,köpek,kuş,zebra,penguen,at hiç fark etmez yeter ki insan hayvanı olmasın ve olmayayım.
  10. sağlık - bedenen ve ruhen, iç ve dış bütün vücudumda tek bir rahatsızlığın ortaya çıkmaması