1. bu haftasonu kardeşimin gireceği sınav. tıp kazanmak istiyor kendisi. son denemelerde derece de yapmış. hiç ablasına çekmemiş malesef.
  2. yine birçok öğrencinin hayal kırıklığı yaşayacağı sınavdır. öyle bir sistem var ki sürekli birilerinin gerisinde kalıyorsun. tabi nihayetinde hepsi paranla ilgili. eğer baban zenginse yine düşük bir sıralamayla özel üniversitelerin istediğin bölümüne yerlesebiliyorsun. masterini avrupada doktoranı abd de yapıyorsun. olan yine garibana oluyor. saygılar.
  3. bu sene sorular ve cevapları açıklanacak olan sınavın sonuçları açıklandığı tarihte burada yer alacaktır.
  4. kendinize güvenin zaten gerisi gelir.(çalışmayanlar için geçerli değil.:)) ne kadar klişe olsada inanmak gerçekten başarmanın yarısıdır. kendinizi soruları yapabiliceğinize inandırmalısınız öncelikle. sınava başladıktan sonra arka arkaya 3 4 soruyu yapamadığınız zaman elleriniz titremesin ve kalbinizin atışı hızlanmasın. :) sınava son 10 dakika kala çişinizi yapın yoksa sınav esnasında gümleyebilirisiniz.( ilk hazırlanmamda başıma gelmişti tekrar hazırlanmak zorunda kalmıştım sınava şimdi marmara hukuktayım. :d) şimdiden herkes için hayırlısı neyse o olsun. sınava girecek olanlara başarılar. sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım.
  5. yarın gireceğim sınav. 4-5 gündür çalışmayı bıraktım tembellik yaptım, rahatlamamda baya katkısı oldu. ancak şimdi önümde uyumam gereken uzun bir gece var...
  6. yarın olacak sınav. bu gece uyutmaz girecekleri. uyuyamayınca korkmayın sakın sınavda uykulu olcam falan diye. isterseniz sabaha kadar uyumayın sınav başlamadan on dakika öncesinde başlayan heyecan dalgası sizi on gün ayık tutmaya yeter.
  7. gencler sinav kolay olacak.
    favoriye atin sinavdan sonra buradayim.

    diyip geri cekildigim sinavdir.

    düzenleme: gecen senelere göre, yanlış anlasilmasin.
  8. en çok kendi öğrencilerimin başarılı olmasını istediğim sınav. bunu bir yandan kendim için de istiyorum tabi. "bönöm öğröncölöröm hep odtüde hep bogaziçide. çünkü onlara ben matematik öğrettim!" demek hem gururlandırır hem reklam olur ^^
    bunun haricinde emek verip çalışan herkese bol şans.
  9. yarın gireceğim sınavdır.
    gunez
  10. yarın yapılacak, üniversiteye giriş sınavlarının ilk ayağı. bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. hakkınızda hayırlısı neyse olsun.