1. güzel bir zirveydi, iyi zaman geçirdik. muhabbetini esirgemeyen katılımcılara, katılamayıp gönlü bizle olanlara ve böyle bir organizasyon yapma işini layıkıyla yerine getiren @ruhsuzkozmonot'a teşekkürler. youreads'e de nice yaşlar diliyorum.
    abi
  2. adana da olan yazarlar varsa her hafta sonu görüşme imkanım olur. sadece bir gün değil her hafta sonu bir sosyal etkinlik bile yapabiliriz. o kadar asosyalim anlayacağınız.
  3. felsefe alanının moderatörü ile güzel bir sohbet edeceğimize inandığım zirve olacaktır. orada olacağım.
  4. clifford dışında herkesin arkadaş getirebileceği etkinliktir.
  5. saati dolayısıyla katılamayacak olan arkadaşlar için gelebilenler için en azından erken saatte başlayabilecek etkinliktir kanımca.

    not: abiyle ve ruhsuzla konuşmadım, onlarda sıcak bakarsa olur bu iş.
  6. selam. öncelikle keyifli bir akşam dilerim katılacak arkadaşlara. ben katılmayacağım ancak aklıma bir şey geldi.
    hazır toplanmışken bir küçük kitap takas zirvesi de çıkabilir aradan. gelen her yazar elinde bir kitapla gelse bunlar takas edilse bence youreadsin 1. yıl kutlamasına güzel de bir hatıra bırakır.
    olmaz mı..
  7. izmir'de de aynısından olacak mı diye merak ettiğim etkinlik.
    olmayacaksa ben başlatıyorum şu anda. talep olmazsa, sıkıntı yapma kardeş, tek gideriz kıbrıs şehitleri'ne artık :)
  8. izmir'den 4 5 adet mail geldi burada olsa katılırız diye neden olmasın, bence toplaşın buradan da bağlantı kurarız keyifli olur. ama mail atanlara buradan nasıl ulaşacağız fikrim yok. onların @exper'e ulaşması gerek.

    bir de istanbul'da katılacağı netleşenler ruhsuzkozmonot'a bildirsin ki ona göre rezervasyon yapcaz bu akşam.

    katılanlara youreads'in 1. yılına özel tasarlanmış kitap ayracı hediye edeceğiz. bence çok klas oldu kaçırmayın hatta işiniz varsa gelin alın geri gidin, hatıra olur.

    bir de tema, gündem akışı konusunda gerilmeyin. muhabbet oldukça temaya gerek kalmaz zaten ama bi tıkanma olursa özel gündemlerimizi konuşalım deriz. tema bunun için var bunları konuşcaz diye bir dayatma söz konusu değil, sadece cebimizde duracak.
    abi
  9. bir haftadır bende gerginlik yaratan zirve. katılmayı çok istiyorum ama hâlâ programımı ayarlayabilmiş değilim. yarın akşama kadar bu gerginlik devam edecek galiba. hayırlısı bakalım...