1. gecenin hızı olarak düşündürttü ilk başta, fakat sitenin hızı olduğunu sonradan fark ettim. iyi oldu, çok da güzel oldu tamam mı?
  2. harikasınız! gozle gorulur bir artis oldu. emegi gecenlerin elleri dert gormesin.
  3. sitenin öncelikli halletmesi gereken problemdi, büyük ölçüde çözüldü.
  4. kesinlikle olan artıştır (laptop-wifi bağlantısı). mobil bağlantısını denemedim ama son bir haftaya nazaran iletişim hızı henüz tatmin etmesede düzelmeler olduğu aşikar.
    tabiki yazar alımı devam eden bir süreç ve ileride yeniden aksaklıkların olması muhtemel gözüküyor fakat konuyla ilgili çalışmalar olacakmış (bkz: youreads'e destek olun)
    windy
  5. gün içinde 3 kere ölçtüğümde response time 28 saniye ile 35 saniye arasında değişiyordu. iyileştirme yapıldıysa ne mutlu. umarım gece site trafiği azaldığı için değildir.
  6. hız artışı kesinlikle olmuştur. teknik ekibin ellerine sağlık. ancak başka bir konu var; eğer sitede belirli bir süre aktif olmazsanız sizi otomatik olarak hesabınızdan atıyor. asıl problem ise bu belirli süre o kadar da uzun değil. bunun kaldırılması ya da belirli bir hareket yapılmadan hesabın açık kalma süresini uzatırlarsa çok şahane olur düşüncesindeyim. sürekli giriş yapmak insanı uğraştırıyor.
  7. olması gerekendir ekşinin son durumlarından dolayı kullanıcı sayısı çok hızlı artıyor.
    ekura
  8. gelen takip mesajında da belirtildiği gibi bugün saat 19:00'dan beridir mevcut olan, sözlükte birkaç saattir mis gibi takılmamı sağlayan artıştır.
  9. dikkatimi cekendir. hızdaki artisla birlikte sayfayi her yeniledigimde sol framedeki canlilik da sozlugun gelecegi hakkinda umut veriyor.
  10. ekşi'deki tema değişikliği ile alakası olabilecek artış. ordan kaçanlar buraya yığılmıştı şimdi daha nizami şekilde gelecekler sanırım.