1. bende katılmak isterim seve seve ama genelde bildiğim kadarıyla fransız filmleri cok soguk agır ilrleryen filmlerdir.umarım tavsiyelerle bu önyargım kırılır.başlıgın bidirimini açıyorum suan itibariyle
  2. bilinirliği artması gereken kültür grubu. ben de bu grubu takip edenlerdenim. işleyiş konusundaki önerilerim ise şu şekilde;

    film seçimlerinin haftalık yapılması dopru olacaktır.
    her hafta 2-3 film seçilerek en az birinin izlenmesi daha doğru olacaktır, tek film seçilmesi halinde o filmi izleyen yazar için alternatif olmayacak boş geçilmesine yol açacaktır.
    filmlerin seçimi için sıra yerine her yazar 2 3 film önerisi yapabilir, öneriler pazartesiden cuma günü akşamına kadar yapılır, cumartesi pazar oylanacak şekilde günü strawpoll.me gibi ücretsiz bir sitede anket açılır, en çok oy alan 2-3 film haftanın filmi olur.
  3. +1 verdiğim grup.ilk entry de genişce bilgi verilebilir.
  4. bir an önce başlanılması gereken etkinlik. öneriler devam ediyor ve bir yerden toparlayıp başlanması sağlıklı hale getirecektir. benim fikrim her hafta için tek bir film seçilmesinden yana çünkü şunun şurasında kaç kişiyiz ki eğer birden fazla film seçilecek olursa beklenen ortam ve yorum sayısı yakalanamaz diye düşünüyorum. benim için bu etkinliği güzel yapan yeni bir film izlemek değil mevcut bir film hakkında sizinle fikir alışverişi yapabilmek. anket oluşturma fikri çok hoş bence vakti müsait olan bir arkadaşımız başlık altında bulunan 5 filmden bir sonraki pazara kadar sürecek bir anket oluştursun ve önümüzde ki hafta başlayalım.
  5. ben de katılmak istiyorum
  6. bende varım. ancak sadece akşamları müsait olabilirim.
  7. dahil olmak isterim. kuzey avrupa veya türk sineması güzel olur bence. tavsiye yönetmenler: lars von trier, ingmar bergman, nuri bilge ceylan, zeki demirkubuz ...

    edit: imla
  8. ben de bu gruba dahil olmak istiyorum. etkinliğe dair önerim ise bence kendimizi sorgulayabileceğimiz, üzerine kafa yorabileceğimiz türden filmler izlemeliyiz. bu türden filmler için festivaller referans alınabilir veya ingmar bergman, lars von trier, luis bunuel gibi sinema tarihindeki önemli yönetmenlerden başlanabilir.
  9. ben de ben de! uzak doğu hatta japon filmlerine güzel katkılar yapacağım üzerine söz veririm
    izumi
  10. dahil olmak istediğim grup/etkinlik. önerecek filmim yok.

    tek tavsiyem korsan yollarla ulaşılması kolay bir film olsun ya da youreads torrent ağı kuralım. fransasız bağımsız sinemasından bir filmi ne korsan ne de legal yollarla bulmak pek kolay değil.