1. yazı göndermek isteyenler için son gün 15 ocak arkadaşlar. dergiye sahip çıkalım, yazalım çizelim paylaşalım. [email protected]

    eksikler; öykü, makale, deneme, film tanıtımı.

    yılda 4 dergi çıkarıyoruz, ben sizin yerinizde olsam toptan gönderir keyfime bakarım. kimse yazı göndermezse içi boş dergi mi çıkarcaz anlamadım ki.
    abi
  2. ocak 2016 sayımız hazır. linkten okuyabilir ya da bilgisayarınıza indirebilirsiniz. bu sayı gerçekten çok içime sindi, şiirleri, öyküsü, film kitap tanıtımlarıyla iyi bir çizgi yakaladı. bu bakımdan eserlerini gönderen değerli yazar ve çizerlerimize teşekkür ediyoruz. sıkmadan, daraltmadan çok da zaman almadan okuyabileceğiniz keyfe keder bir sayı oldu.

    umarım sizler de beğenirsiniz, facebooklarınızda twitterlarınızda muhtelif sosyal medya hesaplarınızda paylaşır destek olursunuz. böylece belki de daha geniş kitleye ulaşır, yeni yeni yazarlar keşfederiz.

    not: normalde dergilerimizi sitenin sağ tarafına koyuyoruz ama o kısımda cumputerguy düzenleme yapacağı için daha sonra eklenecek.

    ek: rekora koşuyoruz sanırım. 2 saatte 553 indirme, 117 online görüntüleme oldu.
    ek2: e-dergi formatı: http://youreads.net/dergi/2016-01/
    abi
  3. "fotoğraflarım hep kapağını süslese keşke" dediğim dergidir.
    zira ocak 2016 sayısının kapağındaki fotoğrafım gözüme daha bir güzel gözükmeye başladı.
    gururlanma hakkım varsa sonuna kadar kullanmak isterim. :)

    içerik açısından henüz inceleme fırsatı bulamadım. en kısa zamanda okuyup bu yorumu düzeltmeye çalışacağım.

    emeği geçenlere teşekkürler. emeğinize sağlık.
  4. ocak sayısına iş - güç yoğunluğu falan derkenherhangi bir içerik oluşturup gönderemedim, içimde kaldı.
    ancak oturup inceleyince yine içeriği çok güzel bir dergi çıkarıldığını gördüm. ellerinize sağlık.

    sonraki sayılarda hiçbir şey yazamazsam bile bir fotoğrafla olsun ben de katılmak isterim. katkı vermek güzel şey. valla bak. bence desteksiz bırakmayın.
  5. e o zaman madem bu kadar yazarımız oldu derginin de materyal destekçisi çoğalır görüşündeyim. gönül destekçisi zaten bol cok sükür.

    umarim bu kalabalik halimizle her ay cikarmaya geri donebiliriz.
    sevgiler.
  6. biraz inceledim oldukça kaliteli bir dergi. neden kağıda basılmadığını anlayamadım. tamam gönül işi demişsiniz ama kağıda basılmalı bence. yazarların ortaya çıkardığı keyifli bir dergi. bir de gönderilen içeriklerin hangisinin yayınlanacağına kim karar veriyor. karar verici yeterli biri mi. katkı koymak istediğim dergi.
  7. tekrar her ay çıkması gereken dergi. içerik destekçisinin özellikle bu ay artmış olabileceği düşünüldüğünde zorlanmadan çıkabilmesi de gerekir ancak 3 sayfa da olsa 5 sayfa da olsa bir gelenek haline dönüşmesi gerekiyor.
  8. nisan 2016 sayısı için kolları sıvama vaktidir. 5 nisan 2016'ya kadar katkı sağlamayı isteyenler çalışmasını [email protected] adresine gönderebilir.

    takip etme şansı bulamayanlar için de biraz bilgi vereyim. dergimiz 3 ayda bir çıkar, içeriğinde sizlerden gelen eserler bulunur. konseptimizin alanları şu şekilde;

    -deneme
    -makale
    -öykü
    -yeme -içme konuları
    -kitap ve yazar tanıtımı
    -film ve yönetmen tanıtımı
    -eser ve sanatçı tanıtımı
    -teori, yasa ve bilim insanı tanıtımı
    -felsefi akım ve filozof tanıtımı
    -şiir
    -resim, çizim, fotoğraf
    -dernek, stk tanıtımı
    -diğer. (bu konsepte uygun gördüğünüz herhangi bir tanıtım, yazı, çizim vs çalışması.)

    önceki sayılar şurada

    bir de facebook sayfamız var.
    abi
  9. ocak sayısını çok beğendiğim ve nisan sayısına yine şiir gönderdiğim dergidir. okuyun, yazın, sevin dostlar.
  10. 7. sayımız hazır, sözün özünü hemen söyleyeyim bugüne kadar yaptıklarımızın en iyisi oldu. hep yapmak istediğimiz bilim ve felsefe köşelerini de sonunda ekledik. umarım beğenirsiniz.

    telefon ve pc'ye pdf indirmek için: https://yadi.sk/i/_sCRZRGzqzWGy
    online dergi formatında okumak için: http://youreads.net/dergi/2016-04/

    ayrıca;

    kanal dergisi bugün 1 yaşına erişti. zaman öyle hızlı geçmiş ki hala amatörüz. bu işin peşini bırakmayan hem yazar hem okur herkesin emeğine sağlık. toplam 7 sayı çıkardık hep son çıkan öncekilerden daha iyi olabildi. okuyucu sayısı artarak devam etti. ocak sayısında sadece bilgisayarına ya da telefonuna indirenlerin sayısı 1073'e, görüntüleme sayısı 989'a ulaşmıştı. buradan

    bu işe başlarken amatör olsak da böyle bir çalışmanın yapılabilir olduğunu gösterelim demiştik. bizden sonra iki farklı sözlük sitesi de bu işe girişti, amacımıza az çok ulaştık bile denilebilir. en azından gelecek nesiller birilerinin bir yerlerde birlik olup kültür sanat dergisi üretebildiğini görmeliydi.

    emek veren, destekleyen, okuyan herkese teşekkürler.
    abi